BEEP UP iskreno progovara o greškama poduzetnika

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2022. u 21:59
Foto: PD

Emanuel Stojanov naglašava važnost pričanja o pogreškama, a na ideju o održavanju BEEP UP konferencije došao je radeći svoj online podcast.

Pod geslom Bez brige – poduzetnički je griješiti, 5. listopada u HUB 385 u Zagrebu, održat će se BEEP UP – 100 % Iskrena konferencija, projekt Emanuela Stojanova, poduzetnika i konzultanta za employer i LinkedIn brending. Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i onima koji razmišljaju o poduzetništvu, a tom će se prilikom po prvi put iskreno i otvoreno razgovarati o poduzetničkim pogreškama i lekcijama koje su poduzetnici iz njih naučili i primijenili u svom daljnjem poslovanju.

Naime, u poduzetništvu se uglavnom spominju samo uspjesi, a jako malo se otvoreno priča o pogreškama i neuspjesima, koje je zasigurno svaki poduzetnik bar jednom iskusio. Emanuel Stojanov naglašava važnost pričanja o pogreškama, a na ideju o održavanju BEEP UP konferencije došao je radeći svoj online podcast.

“Prije otprilike godinu dana započeo sam sa svojim BIZ FAKAP serijalom na LinkedInu, a kako i inače u životu ne volim ništa što je mainstream, tako sam i taj serijal odlučio malo preokrenuti i pričati o onome o čemu baš i nemamo prilike često slušati, poduzetničkim pogreškama i lekcijama”, izjavio je. S obzirom na odlične reakcije i interes publike, došao je na ideju da se ta online emisija preseli uživo i postane “100% iskrena konferencija” te da se tako podigne svijest o strani poduzetništva o kojoj se nedovoljno priča.

O poduzetničkim greškama pričat će Josipa Maslać Petričević iz Naftaline, osnivačica Bazzar.hr Tana Zimmermann, Hajdi Ćenan iz Airta i CRO Startupa te Ognjen Bagatin, ravnatelj i suosnivač Poliklinike Bagatin.

Komentirajte prvi

New Report

Close