Radimo na prirodnim vinima, bez sumpora i to radimo za svoju dušu, kaže Jeličić/Ivica Galović/PIXSELL
Radimo na prirodnim vinima, bez sumpora i to radimo za svoju dušu, kaže Jeličić/Ivica Galović/PIXSEL
Godišnji je kapacitet proizvodnje 630.000 litara, no u planu je proizvesti 330.000 litara vina. Uz klasične bačve i amfore za odležavanje, imaju i elipsaste bačve/Ivica Galović/PIXSELL
Godišnji je kapacitet proizvodnje 630.000 litara, no u planu je proizvesti 330.000 litara vina. Uz k
Izvana je vinarija spoj betona i cigli, projektno rješenje studija Dva arhitekta/Ivica Galović/PIXSELL
Izvana je vinarija spoj betona i cigli, projektno rješenje studija Dva arhitekta/Ivica Galović/PIXSE
Predsjednik Uprave vinarije Andrej Markulin, vlasnik Josip Galić i glavni enolog Slaven Jeličić na ulazu u novi objekt/Ivica Galović/PIXSELL
Predsjednik Uprave vinarije Andrej Markulin, vlasnik Josip Galić i glavni enolog Slaven Jeličić na u
Radimo na prirodnim vinima, bez sumpora i to radimo za svoju dušu, kaže Jeličić/Ivica Galović/PIXSELL
SLIKA:1 od 4
Godišnji je kapacitet proizvodnje 630.000 litara, no u planu je proizvesti 330.000 litara vina. Uz klasične bačve i amfore za odležavanje, imaju i elipsaste bačve/Ivica Galović/PIXSELL
SLIKA:1 od 4
Izvana je vinarija spoj betona i cigli, projektno rješenje studija Dva arhitekta/Ivica Galović/PIXSELL
SLIKA:1 od 4
Predsjednik Uprave vinarije Andrej Markulin, vlasnik Josip Galić i glavni enolog Slaven Jeličić na ulazu u novi objekt/Ivica Galović/PIXSELL