VIDEO: Svi olimpijci u Parizu dobili su darovne vrećice pri dolasku. Jedan poklon posebno je vrijedan

Autor: Poslovni.hr , 31. srpanj 2024. u 15:08
@altheareinhardt

Ove vrećice dostupne su samo u olimpijskom selu u Parizu

Izgleda da se sportaši na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. doista tretiraju s posebnim pažnjom, sudeći prema darovima koje su primili. Jedna od njih, danska rukometašica Althea Reinhardt, podijelila je na TikToku sadržaj svoje darovne vrećice, ostavivši gledatelje u šoku zbog onoga što je bilo unutra, piše LADBible.

U videu je Althea pokazala crnu torbu za višekratnu uporabu s logom Olimpijskih igara i natpisom ”Athlete 365”. Prvo je iz torbe izvukla plavu darovnu karticu Samsunga, a potom i putni set s proizvodima za njegu kože, zubi i kose od poznatih brendova poput Head & Shoulders i Oral B.

@altheareinhardt Thank you @paris2024 #olympics #olympian #paris2024 #olympicunboxing #denmark #olympicspirit #handballplayer ♬ Get Ready – Steve Aoki Vocal Radio Edit – 2 Unlimited

Osim toga, u torbi se našla plava i crna plastična boca za vodu s olimpijskim motivima, kao i crvena boca s logom Coca Cole. Međutim, najveće iznenađenje bila je crna kutija iz Samsunga koja je sadržavala potpuno novi Samsung Z Flip6, posebno napravljen za Olimpijske igre. Ovaj uređaj, koji se na tržištu prodaje za 1250 eura, ima tanki sklopivi dizajn, oštru AMOLED rezoluciju i brz procesor, prenosi Večernji list.

Mnogi korisnici bili su oduševljeni darovima, a jedan je komentirao: “Uvijek sam volio telefone na preklop, a ova boja je predivna.” Drugi su se šalili kako bi voljeli sudjelovati na Olimpijskim igrama kako bi dobili takav dar.

Komentirajte prvi

New Report

Close