Kajgana je osnovno jelo za doručak. Ukusan jutarnji obrok može se usavršiti ovom metodom, koju je podijelila fotografkinja i influencerica Jess Moses, javlja Express. Moses je fotografkinja hrane koja dijeli “trikove o hrani koji će vam promijeniti život” na svom TikTok računu @freshlysnapped, gdje ima 18,8 tisuća pratitelja. Pitala je svoje pratitelje: “Jeste li se ikada zapitali kako restorani rade savršenu kajganu? Evo vam odgovora!”
Influencerica je razbila dva jaja u zdjelu. Zatim je posegnula za vilicom i umutila ih zajedno. Na štednjak je stavila tavu i dodala maslac, te pričekala da se otopi u tavi.
Zatim je smjesu od jaja izlila u tavu i povukla s vanjske strane smjese jaja prema unutra, stvarajući nabore jaja. Na kraju posipa paprom po vrhu i zatim ga prebacuje na tanjur i kajgana je spremna za jelo.
Ovaj trik je “lajkan” preko 970.000 puta i pogledan 12 milijuna puta.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu