U Zadar stižu jahte čiji najam košta pola milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2024. u 14:24
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zanimljiv program za posjetitelje.

Croatia Yacht Show donosi luksuz i inovacije izravno iz Monaka, a lokacija održavanja je Zadar Cruise Port. Ovaj ekskluzivni sajam pruža jedinstvenu priliku za iznajmljivače da predstave svoje najnovije modele superjahti i megajahti u okruženju koje spaja vrhunsku eleganciju s prirodnim ljepotama Jadrana. Sličnost s Monaco Yacht Showom jamči visoku razinu prestiža i globalnu medijsku pokrivenost, piše tportal.

Sajam će ugostiti više od šezdeset jahti, a moći ćete vidjeti impozantne jahte dužine i do 100 metara, koje su raspoložive za najam u Hrvatskoj, piše tportal.

Cilj nam je povezati lokalne iznajmljivače s međunarodnim tržištem, istovremeno promovirajući Hrvatsku kao luksuznu nautičku destinaciju. Croatia Yacht Show je savršena prilika i za hrvatske izlagače da predstave svoje inovacije, sklope nova partnerstva i unaprijede svoje poslovanje na globalnoj razini. Vjerujemo da će ovaj sajam postati tradicionalni događaj koji će dodatno ojačati položaj Hrvatske na svjetskoj nautičkoj karti’, izjavio je Tino Prosenik, direktor tvrtke Yachtmaster Group, koja je organizator ovog događaja.

Prosenik najavljuje i zanimljiv program za posjetitelje koji će osim obilaska sajma moći doživjeti i kulinarski show chefova koji svoja jela s potpisom inače serviraju gostima na luksuznim superjahtama i megajahtama čiji tjedni najam postiže cijenu i više od pola milijuna eura. Bit će održana i modna revija koja će pokazati jedinstven pogled na modu nautičara, kao i izložba luksuznih automobila.

Komentirajte prvi

New Report

Close