Slow Food Dubrovnik nastupa u Torinu

Autor: Marta Duić , 23. listopad 2014. u 22:00
Naše proizvode predstavljat će i ogranci Slow Food Liburnija i Slavonica

Naše proizvode predstavljat će i ogranci Slow Food Liburnija i Slavonica.

Ceremonijom otvorenja 22. listopada u Torinu započelo je najveće Slow Food okupljanje proizvođača tradicijske hrane – Terra Madre i Salone del gusto.

Pred više od 3000 proizvođača, ribara, kuhara, gastronoma, profesora, studenata i visokih dužnosnika govorio je i voditelj dubrovačkog Slow Fooda Ivo Kara-Pešić. Ova čast im je pripala je zbog rezultata u okviru projekta ESSEDRA i odlične organizacije Terra Madre Balkan susreta. Odlučili su predstaviti konavoska vina Crvik, marmelade Antonije Zelenike te kozmetiku Sapunoteka. Naše proizvode predstavljat će i ogranci Slow Food Liburnija i Slavonica. 

Komentirajte prvi

New Report

Close