Ceremonijom otvorenja 22. listopada u Torinu započelo je najveće Slow Food okupljanje proizvođača tradicijske hrane – Terra Madre i Salone del gusto.
Pred više od 3000 proizvođača, ribara, kuhara, gastronoma, profesora, studenata i visokih dužnosnika govorio je i voditelj dubrovačkog Slow Fooda Ivo Kara-Pešić. Ova čast im je pripala je zbog rezultata u okviru projekta ESSEDRA i odlične organizacije Terra Madre Balkan susreta. Odlučili su predstaviti konavoska vina Crvik, marmelade Antonije Zelenike te kozmetiku Sapunoteka. Naše proizvode predstavljat će i ogranci Slow Food Liburnija i Slavonica.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu