Kukuruznu krupicu pomiješajte s Vegetom, curryjem i paprom. Krumpire operite, osušite i narežite na četvrtine i premažite sa svih strana pripremljenom kukuruznom krupicom.
Pripremljeni krumpir stavite u lim za pečenje, pokapajte maslinovim uljem i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C tako dugo dok ne dobije lijepu zlatnožutu boju.
Sastojci (za 6 osoba):
3 žlice Kukuruzne krupice Podravka, 1 žlica Vegete, 1 žličica Vegeta Maestro curryja, 1 žličica Vegeta Maestro crnog papra mljevenog, 1,5 kg krumpira, 6 žlica maslinova ulja
POSLUŽIVANJE: Poslužite ga odmah uz meso, ribu ili kao malo samostalno jelo uz zelenu salatu.
SAVJET: Tijekom pečenja krumpir povremeno promiješajte.
Recept je preuzet s www.coolinarika.com
Više recepata potražite OVDJE