Poduzetnicima i obrtnicima te svima koji su prisustvovali Poslovnom uzletu grada Rijeke Podravka je osigurala ručak vodeći se kao svakog puta do sada s mediteranskim okusima u skladu s regijom i područjem.
Zlatko Sedlanić, Podravkin promotor kulinarstva otkrio nam je kako su zadržali tjesteninu s tunjevinom i mediteranskim biljem i ječam sa julien povrćem koji su do sada bili ˝pravi hit˝. Od novih specijaliteta koristeći Podravkine namirnice spremili su krem juhu od bundeve, pikantnu pečenku, a za desert su se poduzetnici sladili savijačama od višnje i jabuke.
Sedlanić nam je otkrio kako im je iduća destinacija na kojoj će pripremati i prezentirati Podravkine specijalitete Češka i restoran Hrvatski mlin. ˝Tamo ćemo spremati autohtone zagorske, dalmatinske, istarske i slavonske specijalitete te time educirati osoblje i naučiti ih kako da zadrže ta domaća jela u ponudi svog restorana˝, kaže Zlatko Sedlanić, Podravkin promotor kulinarstva.
Tomislav Lončar, također Podravkin promotor kulinarstva pojasnio nam je kako otkada imaju Food solution tim slijede misiju širenja na gastrokupce. ˝Prošli tjedan Rumunjska,a uskoro nas čeka Češka. Internacionalno širimo našu ponudu i prezentiramo brend˝, kaže Tomislav Lončar, također Podravkin promotor kulinarstva.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu