FOTO: Made by okuplja 40-ak izlagača dizajnera, pogledajte njihove originalne i kreativne proizvode

Autor: Lucija Špiljak , 03. prosinac 2021. u 09:40

Kupci će moći birati između nakita, odjeće, torbi, ukrasa za dom, prirodne kozmetike, knjiga, keramike i modnih dodataka. 

Kreće novo izdanje Sajma kreativnog kolektiva MADE BY: koji će se održati 17. i 18. prosinca u Novinarskom domu u Zagrebu.

Kako je najavila organizatorica Ivana Pavlović, sajam će okupiti 40-ak umjetnika, dizajnera i kreativaca iz Hrvatske i regije.

Posjetitelji će moći birati između nakita, odjeće, torbi, ukrasa za dom, prirodne kozmetike, knjiga, keramike i modnih dodataka, pa se možda nađe i pokoji božićni poklon za bližnje.

Svoj će štand imati i udruga Hrabre njuške pa je to prilika za one koji već dugo razmišljaju o usvajanju ljubimca. Donacijama i kupovinom proizvoda moći će se podržati rad udruge.

Mia Belić, savjetnica za armokromiju i osobni stil, posjetitelje će savjetovati o idealnim nijansama boja.

U međuvremenu su organizatori sajma pokrenuli i web platformu i Virtualni sajam na kojem se mogu kupiti ručno izrađeni proizvodi hrvatskih kreativaca.

Radno vrijeme sajma oba dana je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan, no potrebno je imati COVID-19 EU potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativan test.

Komentirajte prvi

New Report

Close