Poznata hrvatska slastičarka Petra Jelenić na svom je Instagram profilu podijelila recept za jedne od najpopularnijih kolačića u božićno doba – čokoladne raspucance.
“Neke kolače radim samo za Božić. Raspucance na primjer. Ovaj recept je krcat svime što volim: čokoladom, narančom, bademima, konjakom… A da ni ne spominjem dramatiku prvog otvaranja pećnice – kad se počnu napuhavati i pucati… I svaki put tako – makar sam ih radila sto puta i to uvijek barem 3x smjesu – što je popriličan broj otvaranja vrata pećnice. Originalni recept je iz knjige The Professional Pastry Chef. Ja sam ga malo doradila sebi po guštu”, napisala je Petra.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu