Potrošila 3.000 eura na odmor pa se požalila: ‘Hrana jednostavno nije na nivou’

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2024. u 10:11
Foto: TikTok

‘Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro’, rekla je pa se požalila da neka hrana iz ponude nije svježa.

TikTokerica koja objavljuje pod profilom @thisonetimeinturkey objavila je snimku u kojoj se požalila na hranu u luksuznom hotelu s pet zvjezdica u Antaliji u Turskoj.

“Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo biti odmaralište s pet zvjezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude juhu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomiješana s rajčicama, mljevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari”, požalila se.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change

♬ original sound – thisonetimeinturkey

“Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3000 eura za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopće nisam sretna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro”, rekla je pa se požalila da neka hrana iz ponude nije svježa. 

“To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno” rekla je i pokazala dva velika lonca juhe, koja je inače tradicionalni turski doručak, prenosi Index.

“Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne”, zaključila je pa izazvala burne reakcije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close