Na zagrebačkim Krugama (br. 19) otvoren je zanimljiv restoran "CheWap" koji posjetiteljima nudi mogućnost uživanja u omiljenom bosanskom specijalitetu, ali u okruženju sa kubanskim motivima.
Kako piše Večernji list, vlasnik restorana Igor Novosel prije deset godina naučio je u Sarajevu pripremati ćevape na njihov način, a kuhao je u Sheratonu, Esplanadi, ali i u drugim kuhinjama u Zagrebu te Hrvatskoj.
– Ćevapi se rade od najboljeg mesa, a ideje za sva jela još uvijek razvijamo. Naravno da ćevapi nemaju baš veze s Kubom, ali ljude to nasmije, a kad su oni sretni, sretni smo i mi, objašnjava Novosel neobičan spoj bosanskog specijaliteta i Kube.
Cijene su prihvatljive, a osim restorana na Krugama, "CheWap" bi se uskoro trebao pojaviti u Arena centru i na Kennedyjevu trgu, a strane kupce mamiti će u Ljubljani i Austriji.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu