Nova sezona programa Spektakli u CineStaru

Autor: PROMO , 14. listopad 2013. u 08:00
Turandot

Dođite u kina CineStar i uživajte u najboljim izvedbama iz najboljih svjetskih produkcija!

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti Vam novu sezonu programa Spektakli u CineStaru, u sklopu kojeg, u svim našim kinima, prikazujemo sasvim nove sadržaje kao što su kazališne predstave, koncerti, opere i baleti koje možete pogledati uživo jer ih prenosimo direktno s najpoznatijih svjetskih pozornica. 

Teatro alla Scala Milano, Mariinsky Teatar St. Petersburg, Royal Opera House London, West End London te mnoge druge pozornice nikada Vam nisu bile bliže – dođite u kina CineStar i uživajte u najboljim izvedbama iz najboljih svjetskih produkcija!

S trećom sezonom Spektakla u CineStaru ulazimo u područje nečeg sasvim novog, ali opet i poznatog. Vrhunske produkcije sa svjetskih pozornica, poznate opere i baleti, uz kazališne predstave i koncerte i u ovoj godini dio su naše bogate ponude. 

Ove godine obilježiti ćemo i rođendane velikana kao što su Verdi i Wagner, a čija Vam najpoznatija djela donosimo na velike ekrane. Tako je lijepo čuti izvedbe poznatih vokalista, a u novoj sezoni, pratite samo najbolje – Marinu Poplavskayu, Erwina Schrotta i Bryana Hymela u Sicilijanskim večernjima, Mariusza Kwieciena u Don Giovanniju, Jonasa Kaufmana i Kristine Opolais u Manon Lescaut dok glazbom ravna slavni dirigent sir Antonio Pappano… 

Ne trebate putovati u svjetske metropale da biste pratili najveća kulturna događanja, Spektakli u CineStaru ih dovode direktno k Vama. Naša misija je učiniti klasičnu glazbu i najbolje svjetske operne i balete izvedbe dostune svima u čemu uspjevamo već treću godinu zaredom. 

Naša je ponuda ove sezone doista raznovrsna te vjerujemo da ćete između mnogih popularnih opera, baleta,kazališnih predstava, koncerata pronaći naslove koji će Vas razvesliti. Sve detalje o novoj sezoni i naslovima u 2013./2014. potražite na našoj web stranici http://spektakli.blitz-cinestar.hr/.

Uživate u glazbi i plesu na velikim platnima jer samo u kinima CineStar svjetski Spektakli su dostupni svima! Približili smo ih tisućama gledatelja u proteklim sezonama te se nadamo da ćete i Vi postati dio naše publike, ako već niste. Provedite lijepe trenutke u vrlo ugodnom ambijentu kina te uživajte uz čašu pjenušca koju draujemo svim posjetiteljima opera i baleta. Budite s nama i u novoj sezoni, spojite klasiku i modernu, pogledajte najbolje izvedbe  koje će Vam na lice izmamiti smješak ali i ispuniti srce.

New Report

Close