Najbolji hrvatski kuhari, majstori u pripremanju pizza i slastičari okupili su se na Zagrebačkom velesajmu gdje se održavaju Inga, međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija te Hotel&gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.
U sklopu priredbe bit će upriličeno natjecanje najboljih hrvatskih kuhara Cro Top 13, a Udruga slastičara Hrvatske prezentira svoj projekt Sretna hrana u sklopu kojeg će u subotu izraditi najveću tortu u državi. Na izložbenom mjestu Hrvatskih otočnih proizvoda predstavljaju se OPG Šimun Marasović iz Visa i Udruga maslinara Postira sa otoka Brača. Slavoniju zastupa mesna industrija As iz Županje, višestruko nagrađivanog majstora kulena, kulenovih seka i kobasica Ilije Jelovića. Zagrebačka i Varaždinska županija predstavit će svoje autohtone kuhinje, a Sirela će održati degustacije.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu