Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite. U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima. Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.
Sastojci (za 4 osobe):
1 kg mladih krumpira (veći komadi), 3 žlice maslinova ulja, 1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g), 250 g kremastog sira (ili ricotte), 1 žličica limunova soka, 1 češanj češnjaka, 1 žličica Vegeta Maestro vlasca, sol
POSLUŽIVANJE: Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.
SAVJET: U nadjev možete dodati chilli u prahu.
Recept je preuzet s www.coolinarika.com
Više recepata potražite OVDJE