McDonald’s uvodi veliku promjenu u pripremi hamburgera nakon dugog niza godina. To uključuje popularne proizvode poput cheeseburgera, Big Maca i ‘quarter poundera‘ sa sirom.
Ova promjena dolazi u svih 1450 restorana u Velikoj Britaniji i Irskoj od sredine ožujka, povodom proslave 50 godina McDonald’sa.
Tvrtka je najavila da je ovo “najznačajnija promjena jelovnika” u posljednjih nekoliko desetljeća, uključujući dodavanje luka na vrh svake pljeskavice tijekom prženja.
Gareth Pearson, glavni operativni direktor za McDonald’s u Velikoj Britaniji i Irskoj, istaknuo je da stalno uvode inovacije i poboljšavaju svoj jelovnik kako bi pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.
Također su uveli novu tehnologiju i obučili svih 177.000 članova osoblja kako bi omogućili posluživanje najboljih hamburgera dosad, piše The Sun.
Promjene na klasičnim hamburgerima McDonald’sa uključuju:
- Čvršće pečene goveđe pljeskavice na roštilju za sočniji komad govedine s maksimalnim okusom.
- Dodavanje prženog luka na vrh pljeskavice tijekom pečenja radi dodatne boje i okusa roštilja.
- Korištenje svježe zelene salate izravno iz hladnjaka za hrskaviji okus.
- Dodatno topljenje sira na toplijim goveđim pljeskavicama za glađu teksturu.
- Nova peciva s maslacem, po receptu u stilu brioša i svježe pečena.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu