Poslovni.hr
“Kuhari su dobro plaćeni, a poslodavci najbolje žele zadržati na bilo koji način”
Podijelite:
Tino Sinožić, glavni chef u restoranu opatijskog hotela Navis/Goran Kovačić/PIXSELL
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovačić/PIXSELL
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovači
Tino Sinožić, glavni chef u restoranu opatijskog hotela Navis/Goran Kovačić/PIXSELL
SLIKA:
1
od 2
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovačić/PIXSELL
SLIKA:
1
od 2
New Report
Close
What type of report is this?
Misleading or scam
Offensive
Spam
Violent or abusive
Send