Humanitarna udruga „Renato – kuhari bez granica“ i PIK organiziraju humanitarni showcooking za prikupljanja sredstava za ultrazvuk srca

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2016. u 09:05
Foto: Press

Spasimo li i jedno dijete, puno smo učinili“ – kratica je Udruge kuhara bez granica koji pozivaju sve da im se pridruže na humanitarnom showcookingu na terasi Oleandar hotela Esplanade 25. i 26. studenog i podrže ovu prekrasnu inicijativu.

Predsjednik humanitarne udruge „Renato – kuhari bez granica“, akademik kulinarstva Branko Ognjenović zajedno s generalnim partnerom PIK Vrbovcem, u hotelu Esplanade od 25. do 26. studenog u sklopu 11. vinskog festivala Vinocom organizira humanitarni showcooking.

Kroz dva dana Vinocom festivala renomirani chefovi spremati će različite specijalitete, koji će se dijeliti uz donaciju kako bi prikupili čim više novaca za UZV pregled srca najmlađih pripadnika naše zajednice. Kako bi se pomoglo u što ranijem otkrivanju srčanih mana djeci Chef Branko Ognjenović odlučio je pokrenuti ovu udrugu i svojom snagom, voljom i energijom spasiti što je više moguće djece.

U sklopu 11. Vinocom festivala kuhari bez granica će pripremati i predstaviti jela koja se odlično sljubljuju s vinima. Posjetitelji će moći uživati u specijalitetima od PIK-ovih proizvoda i začinima Kotanyi. Spremat će se tradicionalna jela na moderan način, a sve kroz gastro show. Sva jela se spremaju u kuhinji Electrolux.

Kuhari bez granica koji će spremati jela u dva dana su: Branko Ognjenović – Majstor kuhar d.o.o., Dario Lide – Majstor kuhar d.o.o., Hrvoje Zirojević – restoran Laganini, David Skoko – konoba Batelina, Anamaria Dobrovac – nositeljica titule Culinary Institute of America, Damir Modrušan – restoran Zigante, Marko Lučić – PIK Vrbovec, Priska Thuring – restoran Dubravkin put, Matija Nikolić – Wok by Matija, Uroš Urošević – master chef iz Srbije, Nermin Hodžić – predsjednik Udruženja kuhara Bosne i Hercegovine i Ljubiša Stojanović – Restoran Boutique-trojka. 

Komentirajte prvi

New Report

Close