Grand Hotel Zagreb idealna je destinacija za poslovna događanja i personaliziranu uslugu

Autor: Poslovni.hr , 21. srpanj 2023. u 09:40
Foto: PR

Potpuno opremljene dvorane i prostorije za konferencije nude sve potrebne usluge poput pristupa internetu i modernu audio-video opremu.

Foto: PR

Grand Hotel Zagreb otvoren je 2023. godine za one koji traže ultimativnu udobnost, vrhunski wellness i SPA doživljaj, kao i savršeno mjesto za poslovna okupljanja. Smješten u najvećoj zagrebačkoj shopping zoni na zapadnom ulazu u grad dobro je povezan s centrom Zagreba.

Ako tražite sve na jednom mjestu, s naglaskom na vrhunsku i personaliziranu uslugu te stručno osoblje, onda ste na pravom mjestu. Za organizaciju seminara, radionica, sastanaka, domjenaka, koktel-zabava, press-konferencija i ostalih svečanosti koje zahtijevaju visoku razinu usluge pobrinut će se profesionalno osoblje koje će svako događanje učiniti posebnim doživljajem.

Osim stručne podrške u organizaciji događaja, osoblje hotela će također preporučiti sve dodatne aktivnosti te pomoći u organizaciji raznih programa koji će obogatiti boravak sudionika.

Foto: PR

Bez obzira na to planirate li veću konferenciju ili manji poslovni sastanak, kongresni odjel bit će  idealno mjesto za održavanje svih oblika kongresnih događanja, raznih seminara i poslovnih sastanaka. Hotel raspolaže s tri veće dvorane dvorana od kojih je najveća ukupnog kapaciteta do 200 mjesta te tri manje sale za poslovna događanja.

Potpuno opremljene dvorane i prostorije za konferencije nude sve potrebne usluge poput pristupa internetu i modernu audio-video opremu. Šest višenamjenskih bogato opremljenih dvorana mogu biti posložene kao kino sistem, u-oblik ili sistem učionice. Lako se prilagođavaju prema željama i potrebama klijenata koji će zadovoljiti i najzahtjevnije susrete.

Nakon završetka poslovnog dijela, u hotelu se mogu organizirati raznovrsna druga događanja, tematske zabave ili se prepustiti vrhunskom doživljaju u hotelskom wellnessu koji se prostire na čak 800 m2. Također, gostima su na raspolaganju komforne i elegantne hotelske sobe te apartmani koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

Grand hotel Zagreb svakako je dodatni poticaj u razvoju poslovnog turizma grada Zagreba koji bilježi konstantan rast te stimulira buduća nova ulaganja jer poslovni ljudi mogu prepoznati svoj interes u valorizaciji atrakcija u destinaciji. Imajući to na umu, Grand hotel Zagreb će konstantno raditi na kreiranju što bogatije ponude raznovrsnih doživljaja za goste s personaliziranim pristupom.

Komentirajte prvi

New Report

Close