Poslovni.hr
Godina u znaku kelja, lažnog mesa i kuhanja pod vakuumom
Podijelite:
Alice Waters, vlasnica je restorana Chez Panisse u Kaliforniji, u kojem nudi samo lokalno uzgojenu organsku hranu
Alice Waters, vlasnica je restorana Chez Panisse u Kaliforniji, u kojem nudi samo lokalno uzgojenu o
21. stoljeće obilježit će okretanje prema lokalno uzgojenoj hrani
Georges Pralus začetnik je kuhanja u vakuumu na niskim temperaturama
Nizozemski restoran The Vegeterian Butcher širi se po raznim krajevima svijeta
Nova uspješnica književnika i gurmana Veljka Barbierija
Alice Waters, vlasnica je restorana Chez Panisse u Kaliforniji, u kojem nudi samo lokalno uzgojenu organsku hranu
SLIKA:
1
od 5
21. stoljeće obilježit će okretanje prema lokalno uzgojenoj hrani
SLIKA:
1
od 5
Georges Pralus začetnik je kuhanja u vakuumu na niskim temperaturama
SLIKA:
1
od 5
Nizozemski restoran The Vegeterian Butcher širi se po raznim krajevima svijeta
SLIKA:
1
od 5
Nova uspješnica književnika i gurmana Veljka Barbierija
SLIKA:
1
od 5
New Report
Close
What type of report is this?
Misleading or scam
Offensive
Spam
Violent or abusive
Send