Brend STR8 stigao u Hrvatsku

Autor: Promo , 22. kolovoz 2024. u 10:26
FOTO: Promo

Brend proizvoda za mušku njegu prepoznatljiv po jedinstvenoj ambalaži za toaletne vode i losione poslije brijanja

Trendovi se neprestano mijenjaju, ali potreba za ugodnim mirisom jedna je od onih stvari koje nikada ne izlaze iz mode. U Hrvatskoj ćemo od sada moći uživati u popularnim proizvodima za mušku njegu brenda STR8. Kultni je brend STR8 prilagođen životnom stilu i svakodnevnim izazovima suvremenog muškarca te donosi najbolju kombinaciju modernih mirisa i dugotrajne svježine.

Iako je marka najpoznatija po kolekciji mirisa s ikoničnom ambalažom,STR8 u svakoj svojoj mirisnoj liniji ima široku paletu proizvoda koja obuhvaća sve aspekte muške njege. Brend potpisuje dezodoranse koji pružaju 48 sati svježine i zaštitu od neugodnih mirisa, toaletne vode koje nude bogate mirise, gelove za tuširanje koji pružaju postojanost mirisa i do 8 sati te losione koji ublažavaju iritaciju poslije brijanja, a kožu ostavljaju glatkom i hidratiziranom.

FOTO: Promo

Stvaranjem raznovrsnih visokokvalitetnih proizvoda, STR8 muškarcima pomaže pronaći vlastiti primamljivi miris, izgraditi i izraziti svoj identitet i steći potrebno samopouzdanje. Filozofija brenda sažeta je u manifesto “Spray your truth”, a temelji se na ideji beskompromisne autentičnosti i samopouzdanja, čime muškarce potiče da budu vjerni sebi i svojim vrijednostima.

Pronađi svoj autentični miris

Na hrvatsko tržište STR8 je lansirao svoje mirisne linije Original, Red Code, Game i Freak. Svaka od ovih linija dolazi u obliku toaletne vode, losiona poslije brijanja, dezodoransa i gela za tuširanje.

Linija STR8 Original sinonim je za klasičnu eleganciju i pouzdanost. Miris je snažan i prepoznatljiv, s notama citrusa, drvenastim srcem i bazom od elegantnog irisa, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Ova linija namijenjena je muškarcima koji cijene tradiciju i kvalitetu, a usto žele ostaviti dojam ozbiljnosti i samopouzdanja.

FOTO: Promo

Linija STR8 Red Code osmišljena je za muškarce koji se ne boje biti primijećeni i žele biti ultimativni heroji svakodnevnog života. Intenzivni zavodljivi miris kombinira gornje note ananasa i grejpa, srce lavande i jasmina, te drvenaste tonove jantara, jele i tonke u bazi parfema. Red Code je savršen odabir za večernje izlaske i posebne prigode u kojima želite ostaviti snažan dojam.

STR8 Game je linija namijenjena dinamičnim i avanturističkim muškarcima koji žive život punim plućima, usude se redefinirati stvarnost i promijeniti pravila igre. Svjež miris, s naglašenim voćnim i aromatičnim notama, idealan je za svakodnevne aktivnosti i sportske izazove. Linija Game simbolizira energiju, pokret i život po vlastitim pravilima

Linija STR8 Freak stvorena je za one koji se žele istaknuti iz mase i izraziti svoju jedinstvenost i nepresušnu unutarnju snagu. Ova linija donosi inovativne i odvažne mirisne kompozicije koje kombiniraju neočekivane note poput osvježavajućeg bergamota, aromatičnih začina, egzotičnog voća i drvenastih tonova. Linija Freak poziva na eksperimentiranje i izražavanje osobnosti na nekonvencionalan način.

FOTO: Promo

Jedinstveno iskustvo muške njege

S bogatim izborom proizvoda i linija koje zadovoljavaju različite stilove života i potrebe, STR8 će uskoro naći svoje poklonike i među hrvatskim potrošačima koji žele doživjeti jedinstveno iskustvo muške njege.

STR8 proizvodi dostupni su u Bipa, DM i Spar trgovinama, a za više informacija posjetite STR8 Instagram profil.

Komentirajte prvi

New Report

Close