U sedam godina rada nagledala se, kaže, svega, a jedan od najgorih dijelova posla bio joj dolazak pijanih studenata u kupnju koji bi se potom ispovraćali po podu, a ona je to morala čistiti, piše The Sun, a prenosi Večernji list.
Jedan kutak dućana savjetuje da izbjegavaju svi kupci, a to je zahod. Ne čiste se redovito, puni su prljavštine i bakterija, a postoje i djelatnici i mušterije koji ne puštaju vodu nakon obavljanja nužde – u to se uvjerila i sama jer je imala takvog kolegu.
Otkrila je i jednu stvar koju mnogi kupci ne primjećuju, a šokiraju se kada doznaju – većina pekarskih proizvoda je zamrznuta. “Posao djelatnika jest da ih odmrzne i stavi u pećnicu, pa nisu baš uvijek svježi”, rekla je i dodala da se velika količina baca u smeće na kraju smjene.
Dala je i jedan veoma koristan savjet – u kupnju je najbolje ići između 7 i 8 sati, oko 11 ili oko 20 – najmanje su gužve i najviše je namirnica dostupno na policama.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu