Upoznajte novu Rama Cremu – biljnu kremu koji mijenja pravila igre

Autor: Promo , 10. lipanj 2024. u 10:47
FOTO: Promo

Upfield, globalni lider u proizvodnji biljne hrane, lansirao je najnoviji dodatak svojoj širokoj paleti proizvoda – Rama Cremu.

Ova inovacija dolazi u dva oblika: Rama Crema s 15% masnoće za kuhanje i Rama Crema s 31% masnoće za kuhanje i šlag. Novi Rama proizvodi donose savršeno kremastu teksturu svakom jelu i desertu, podižući kulinarsko iskustvo na višu razinu.

Rama Crema s 15% masnoće i Rama Crema s 31% masnoće idealni su za osobe koje preferiraju biljni način prehrane, kao i za one koji izbjegavaju proizvode životinjskog podrijetla ili jednostavno žele isprobati nešto novo i drugačije u svojim kulinarskim pothvatima.

Osim što imaju 100% biljni recept, Rama Crema proizvodi također ne sadrže palmino ulje. Rama Crema nudi savršenu kombinaciju okusa i teksture, čineći je neizostavnim sastojkom u raznim receptima.

Rama Crema s 15% masnoće idealna je za kuhanje kremastih juha, umaka, složenaca, tjestenina i drugih omiljenih jela, dodajući bogatstvo i dubinu okusa jelima.

Rama Crema s 31% masnoće idealna je za kuhanje i tučenje i namijenjena je za pripremu svih vrsta deserata, od kolača i torti do voćnih salata i mousseva. Lako se pretvara u čvrstu, kremastu strukturu koja je savršena za ukrašavanje i obogaćivanje slastica ili vaših voćnih salata.

Lansiranje Rama Crema proizvoda na hrvatskom tržištu važan je korak u evoluciji biljnog načina prehrane. Svojim savršenim okusom, teksturom i svestranošću, Rama Crema nudi novi standard u kuhanju i pripremi deserata, obogaćujući vaša kulinarska iskustva.

Za više informacija o Rama Crema proizvodima i drugim inovacijama iz Upfielda, posjetite web stranicu.

Komentirajte prvi

New Report

Close