Tvrtka Banksoft ugovorila posao u Azerbajdžanu

Autor: Objava za medije , 12. ožujak 2014. u 16:00
Thinkstock

Posao je dobiven u jakoj internacionalnoj konkurenciji na tom perspektivnom i energetski bogatom tržištu Euro-Azije, a implementacija rješenja je već u toku.

Čelnici tvrtke Banksoft objavili su da su nakon uspješnog nastupa na regionalnom tehnološkom sajmu u Azerbajdžanu, BakuTel 2013., potpisali ugovor o isporuci modernog rješenja za mobilno bankarstvo za financijsku instituciju Millikart. Posao je dobiven u jakoj internacionalnoj konkurenciji na tom perspektivnom i energetski bogatom tržištu Euro-Azije, a implementacija rješenja je već u toku.

Takvo važno postignuće u vremenima ekonomske krize, je još jedan pokazatelj da se s odličnim proizvodima i uslugama te vještim nastupom na inozemnim tržištima, može širiti poslovanje i povećavati konkurentnost, kao temelj razvoja i gospodarskog oporavka.

“Kao korisnik modernog rješenja mobilnog bankarstva tvrtke Banksoft, očekivali smo ovakva postignuća i širenje poslovanja poznavajući Banksoftovu predanost”, izjavio je Marko Gustović, IT Direktor, BKS Bank Croatia, “a ovakvi proizvodi unaprjeđuju i pojeftinjuju bankarstvo na strani banke, ali još važnije, daju veću komociju i mogućnosti klijentima banke da rade sa svojim financijama kada god i gdje god žele.”

Ova objava uslijedila je nešto više od šest mjeseci nakon objave uspješnog povratka tvrtke Banksoft na tržište Bosne i Hercegovine, prošle godine u ljeto, potpisujući ugovor s Bosna Bank International, jednom od vodećih banaka na tom tržištu.

Odmah po objavi, predsjednik uprave Banksofta, Zoran Brkić, izrazio je zadovoljstvo postignutim te najavio daljnji razvoj internacionalnog poslovanja: “Ovo je važan period za tvrtku i drago nam je da nam se vraća dugogodišnje ulaganje u kvalitetne i napredne proizvode te u zadovoljstvo naših klijenata, kao osnove daljnjeg širenja poslovanja koje očekujemo u narednom periodu.”

Komentirajte prvi

New Report

Close