Triglav osiguranje ponosni je sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

Autor: Poslovni.hr , 05. srpanj 2024. u 13:29
Jozo Čabraja/Kolektiff Images

Svečano potpisivanje ugovora potpisano je pred prvu prijateljsku utakmicu koju Hrvatska igra s Egiptom ove subote, 6. srpnja.

Predsjednica Uprave Triglav osiguranja d.d. Vilma Učeta-Duzlevska i glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak potpisali su sponzorski ugovor na svečanosti održanoj u dvorani hotela Panorama u Prelogu, gdje se hrvatska muška seniorska reprezentacija trenutno nalazi na pripremama.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što ispred Triglav osiguranja, mogu izraziti ponos i radost zbog partnerstva s Hrvatskim rukometnim savezom. Rukomet je voljen i popularan sport, njegove se utakmice žive i jedna je od najuspješnijih sportskih priča u Hrvatskoj jer naši igrači kontinuirano postižu fantastične rezultate. Rukomet nije samo sport i igra već i simbol zajedništva, strasti i nacionalnog ponosa, a ulaganjem u sport pridonosimo pozitivnim promjenama u cijelom društvu.

U Triglavu sve naše aktivnosti provodimo nastojeći biti podrška lokalnim zajednicama u kojima smo prisutni, a sustavno promicanje sporta i sportskih vrijednosti čvrsto je ukorijenjeno u našoj poslovnoj kulturi. I dok je našim sportašima izrazito važna sigurnost, Triglavu je važno što možemo biti njihov pouzdan partner i vjetar u leđa.

Naše mjerilo nisu isključivo poslovni uspjesi, već i snažan društveni utjecaj kojeg ostvarujemo zahvaljujući ovakvim partnerstvima, a kroz partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom ne ulažemo samo u sport već i u budućnost mladih sportaša koji su nositelji održivog društva.

Jozo Čabraja/Kolektiff Images

Ovo svečano potpisivanje naš je način da pokažemo koliko vjerujemo u naše rukometaše. Početak je jedne uspješne priče i veselimo se svemu što dolazi!“, poručila je predsjednica Uprave nakon čega je cijela Uprava Triglav osiguranja d.d. potpisala ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom.

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza tom je prilikom poručio:

Velika nam je čast da se obitelji sponzora, odnosno onih koji pomažu hrvatski rukomet, pridružilo i Triglav osiguranje. Za nas je to sjajna vijest i velika pomoć jer ovo su izazovna vremena za sport. Hrvatsku u manje od šest mjeseci čeka nekoliko velikih natjecanja, od Olimpijskih igara u Parizu, do Europskog prvenstva rukometašica, brojnih europskih i svjetskih prvenstava ovoga ljeta mlađih dobnih skupina, a vrhunac svega je Svjetsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška u siječnju 2025. godine. Sve te akcije zahtijevaju iznimno velika sredstva i zato nam je ovaj sponzorski ugovor od velike važnosti.“

Jozo Čabraja/Kolektiff Images

Nakon potpisivanja, predstavnici HRS-a poklonili su predsjednici Uprave V. Učeti-Duzlevskoj dres s brojem 25 kao pridruženom članu ekipe.

Svečano potpisivanje ugovora potpisano je pred prvu prijateljsku utakmicu koju Hrvatska igra s Egiptom ove subote, 6. srpnja.

Komentirajte prvi

New Report

Close