RVK i ATRON nastavljaju svoje dugogodišnje partnerstvo

Autor: Objava za medije , 22. veljača 2022. u 14:46
Izvor: RVK

U sljedećih pet godina ATRON će RVK-u isporučiti više od 900 putnih računala iz najsuvremenije serije AFR 4.10.

Društvo Regionalverkehr Köln GmbH (RVK) nudi putnicima u pokrajini Rheinland atraktivan i održiv prijevoz na najvišoj razini. Kako bi i u budućnosti mogao jamčiti ovaj standard, RVK je s tvrtkom ATRON ugovorio opsežnu modernizaciju softverskih i hardverskih rješenja.

U sljedećih pet godina ATRON će RVK-u isporučiti više od 900 putnih računala iz najsuvremenije serije AFR 4.10. Isto tako 900 postojećih ATRON-ovih računala u autobusima će se nadograditi i ažurirati u skladu s najnovijim softverskim i hardverskim zahtjevima. „S novim ATRON-ovim putnim računalima RVK će i dalje sebi i drugim prijevozničkim tvrtkama u regiji osiguravati pouzdan sustav za zahtjevnu primjenu u linijskom prometu“, kaže dr. Marcel Frank, direktor društva RVK.

Barbara Brunner, direktorica ATRON-a, zadovoljna je potpisivanjem šestogodišnjeg okvirnog sporazuma: „Za mene je ova narudžba znak povjerenja u nas i naše održive proizvode. Jako sam sretna zbog nastavka partnerstva između RVK-a i ATRON-a.”

RVK
S više od 920 zaposlenika, RVK svake godine sigurno i pouzdano preveze više od 23 milijuna putnika. Dnevno je u upotrebi do 348 vlastitih i 214 autobusa partnerskih tvrtki koje obavljaju prijevoz u sklopu sustava RVK-a. Glavno prometno područje RVK-a obuhvaća okrug Euskirchen, okrug Rheinisch-Bergisch, okrug Rhein-Sieg na lijevoj obali Rajne, gradska prometna poduzeća u Brühlu, Wesselingu, Hürthu i Euskirchenu, kao i linijski promet do gradova Köln, Bonn i Leverkusen. Prometna mreža obuhvaća oko 130 linija ukupne duljine više od 2500 kilometara. Osim toga, RVK pruža brojne usluge i za druge prijevozničke tvrtke.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close