Pridružite se kao izlagač sajmu Design District u Rovinju i povećajte svoje poslovne mogućnosti

Autor: Promo , 17. srpanj 2024. u 11:21
FOTO: PR

Sajam Design District jedinstveni je događaj koji okuplja vodeće proizvođače namještaja, podova, vrata, prozora, tekstila i HoReCa programa. Ovaj poslovni sajam prvenstveno posjećuju arhitekti, dizajneri interijer i investitori, pa time pruža savršenu priliku za predstavljanje proizvoda i uslga za turističke i ostale objekte.

Hrvatski turizam trenutno doživljava procvat s predviđenim ulaganjima od tri milijarde eura u narednin nekoliko godina, a Design District, kao produžena ruka, omogućava izlagačima jedinstvenu platformu za prezentaciju proizvoda ključnoj publici i ostvarivanje važnih poslovnih kontakata.

Predstavljanje brenda i izravni kontakt

Sajmovi pružaju platformu za predstavljanje brenda  publici kao i prezentaciju proizvoda i usluga velikom broju potencijalnih kupaca, partnera i medija. Ova vrsta promocije pomaže u jačanju svijesti o vašem brendu i povećava prepoznatljivost na tržištu.

Jedna od glavnih prednosti izlaganja na sajmovima je mogućnost stvaranja pozitivnog dojma o vašem brendu. Kvalitetno dizajniran štand, atraktivne prezentacije i interaktivne demonstracije pomažu u privlačenju pažnje posjetitelja i ostavljanju trajnog dojma. Posjetitelji koji imaju pozitivno iskustvo s vašim brendom na sajmu vjerojatnije će se odlučiti za kupnju vaših proizvoda ili usluga.

Iako se često govori da su najbolja rješenja za otvaranje novih tržišta i zadržavanje postojećih, zapravo digitalni alati, još uvijek ništa ne može zamijeniti osobni kontakt. Na specijaliziranim događanjima kao što je Design District, izlagači dobivaju priliku obraćanja definiranoj ciljnoj publici, u ovom slučaju profesionalcima: arhitektima, dizajnerima interijera i investitorima u turistički sektor. Demonstracija proizvoda i usluga tijekom sajma omogućava detaljno prikazivanje funkcionalnosti i načina korištenja proizvoda, ali i donosi povratne informacije od potencijalnih ili postojećih kupaca. Sajam Design District koji se održava u staroj tvornici koja je u vlasništvu Maistre i Adris grupe, pruža priliku za stvaranje iskustva korištenja proizvoda koja ostavljaju trajan dojam na posjetitelje i ciljnu publiku. Kvalitetno isprobavanje proizvoda može biti odlučujući faktor u donošenju odluke o kupnji. Stoga, unatoč sveprisutnosti digitalnih alata, fizičko isprobavanje proizvoda na sajmovima ostaje ključna prednost koja značajno utječe na uspjeh prodaje.

Kao izlagač, imat ćete priliku stupiti u kontakt s ključnim igračima u industriji, predstaviti svoje proizvode i usluge te sklopiti nove poslovne ugovore. Design District je specijalizirana manifestacija koja se ne propušta jer je jedinstvena priliku za poslovni rast i razvoj u segmentu gradnje i opremanja turističkih i ostalih objekata. www.design-district.net

Komentirajte prvi

New Report

Close