Povezivanje, nove prilike i priče o uspjehu u Las Vegasu: impresivan lineup govornika na ACAP konferenciji u listopadu

Autor: Promo , 19. kolovoz 2024. u 07:38
Alen Juginović

Osma po redu godišnja ACAP konferencija ove godine održava se u Las Vegasu u legendarnom hotelu Caesars Palace od 3. do 6. listopada.

ACAP (Association of Croatian American Professionals), tj. Udruga hrvatsko-američkih stručnjaka neprofitna je organizacija i međunarodna mreža od 2500 profesionalaca koja obuhvaća razne industrije, od malih i srednjih poduzeća do međunarodnih kompanija i akademske zajednice. ACAP radi na povezivanju i inspiriranju hrvatsko-američkih stručnjaka iz SAD-a i svijeta već deset godina. Pružamo podršku našim članovima od studija do vodećih pozicija, uključujući stipendije, stručne prakse i programe mentorstva s hrvatskim stručnjacima iz SAD-a. Naš je cilj prenositi znanje i osigurati resurse za izgradnju infrastrukture za buduće generacije.

U tom duhu, jednom godišnje organizira se ACAP konferencija kao krovni događaj na kojem se sastaju članovi i gosti, te se razmjenjuju ideje, dijele iskustva, sklapaju poslovne suradnje, ali i prijateljstva.

Kad smo kod sudionika, lista ovogodišnjih govornika zaista je impresivna. Velika raznolikost u branšama koje predstavljaju još je jedan dokaz kako su hrvatsko- američki stručnjaci vrijedni članovi brojnih grana gospodarstva i znanosti. Tako je jedna od govornica novinarka, medijska konzultantica i producentica Ana Muhar Blanquart, tu je i generalna direktorica Goldman Sachsa Iva Vukina, zatim potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić, bivši igrač NBA i poduzetnik Damjan Rudež, neuroznanstvenik na Harvard Medical School, dr. Alen Juginović, izvršna potpredsjednica Astra Zenece Iskra Reić, potpredsjednica Wynn & Encore hotela u Las Vegasu, Ana Marita Brant i još više od četrdeset sjajnih govornika vrijednih pažnje.

Vladimir Ivković

Jedan od glavnih govornika konferencije je dr. Vladimir Ivković, translacijski neuroznanstvenik i integrativni fiziolog. Dr. Ivković trenutačno radi kao glavni istraživač na NASA-inom projektu CIPHER – najvećoj biomedicinskoj studiji u svemirskim letovima ikada provedenoj, kao i na četiri druge studije koje su financirale NASA i SAD. Specijaliziran je za optimizaciju ljudskog zdravlja, poboljšanje performansi  i postizanje vrhunskih učinaka u ekstremnim uvjetima.

Uz to, ovaj cijenjeni predavač je i mentor je studentima na Sveučilištu Harvard, Harvard Medical School i Boston College.

Uz ovog brilijantnog doktora, jedan od govornika kojeg vrijedi istaknuti je i Victor Dodig, predsjednik i CEO tvrtke CBIC, jedne od vodećih sjevernoameričkih financijskih institucija. Victor Dodig vodi tim od preko 47.000 članova diljem svijeta koji svakodnevno žive svrhu CIBC-a – pomoći da ambicije njihovih klijenata postanu stvarnost. Njegov zanimljiv poslovni i privatni put garantira inspirativan panel.

Svi ovi sjajni sudionici, ikonična lokacija hotela Caesars Palace, i iskusni organizatori garancija su da je ovaj događaj sjajna prilika za umrežavanje i unaprjeđenje osobnog i profesionalnog putovanja.

Neto prihodi od konferencije podržavaju niz obrazovnih programa, programa podrške ranih karijera i zajednice Zaklade ACAP.

Više informacija, kao i karte za sam događaj potražite na: https://croampro.com/annual-conference/

Komentirajte prvi

New Report

Close