Porto Montenegro u zagrebačkom Maredu predstavio Synchro Yards: Novo mjesto vrhunskog luksuza i ekskluzivnosti u Boki Kotorskoj

Autor: Promo , 23. svibanj 2024. u 16:34

Ovaj avangardni kompleks nudi dvije različite rezidencije – AERIS i IVO Residences, a svaka od njih odiše neusporedivim luksuzom koji je osmislio priznati dizajnerski tim tvrtke Woods Bagot.

Porto Montenegro sinoć je u zagrebačkom restoranu Maredo predstavio novi projekt Synchro Yards koji je najnovije ostvarenje ovog prestižnog luksuznog nautičkog naselja, a predstavlja ne samo novi nivo sofisticiranosti i elegancije, već i duboko ukorijenjenu posvećenost inovacijama i ekskluzivnošću. Među prisutnima su bile brojne poznate osobe iz poslovnog i javnog života, uključujući Tatjanu Dragović, Jasminu i Dalibora Bagarića, Anu Bilić Miličić, Marko Miličić, Sašu Cvetojevića, Gordana Lauca, Karla Rusana, Josipa Vučemila, Gordana Mohora mnoge druge.

Synchro Yards: Nova era ekskluzivnog načina života u Porto Montenegru

Ovaj avangardni kompleks nudi dvije različite rezidencije – AERIS i IVO Residences, a svaka od njih odiše neusporedivim luksuzom koji je osmislio priznati dizajnerski tim tvrtke Woods Bagot. AERIS predstavlja simfoniju elegancije inspirirane ritmovima mora i vjetra. Sa svojim drvenim palubama, uglađenim balkonima i suvremenim fasadama, ove 22 prostrane rezidencije nude besprijekoran spoj unutrašnjeg i vanjskog života. S panoramskim pogledom na nagrađivanu marinu, beach club i mirne vode zaljeva obećavaju vrhunski životni stil.

IVO Residences, pod upravom uglednog hotelskog brenda Rare Finds by Kerzner International, predstavlja 25 ekskluzivnih rezidencija. Sa pogledom na zaljev, trg i marinu, ovi pruža neusporediv način života uključujući usluge conciergea, gostoprimstvo u sobama, članstvo u plažnom klubu i fitness centar. S rasponom stanova koji zadovoljavaju različite preferencije i životne stilove, IVO Residences obećava luksuz i udobnost na svakom koraku.

Završetak ovog impresivnog projekta planiran je za 2026. godinu, a u srcu Synchro Yardsa nalazit će se genijalno restaurirana zgrada bivšeg brodogradilišta poznatog kao “Sinhro”, koja pruža višeslojni prostor za različite događaje i aktivnosti. Obližnji muzej pomorske baštine, smješten u restauriranoj pilani iz 19. stoljeća predstavlja seosko pomorsko nasljeđe, izlažući preko 300 artefakata, uključujući rijetku pomorsku opremu i prave jugoslovenske podmornice.

Porto Montenegro: destinacija koja očarava

Porto Montenegro nastavlja svoj put kao sinonim za vrhunski mediteranski život privlačeći pronicljive investitore koji traže vrhunski doživljaj na obali Jadrana. Smješten u Bokokotorskom zaljevu predstavlja oazu hedonističkog života na crnogorskoj obali Jadrana. Sa svojom impresivnom ponudom rezidencija, luksuznih hotela i bogatim sadržaja, Porto Montenegro ostaje neosporni epicentar elegancije i raskošnog života na crnogorskoj obali Jadrana.

U središtu ovog impresivnog kompleksa ističe se marina okružena ekskluzivnim rezidencijama, renomiranim dućanima svjetskih brendova te raznovrsnom gastronomskom ponudom. Glavna promenada nudi sofisticirani luksuz, raznolike sadržaje i ugodnu atmosferu koja privlači brojne međunarodne goste. Ova destinacija, koja je pod zaštitom UNESCO-a, spaja izvanredan način života internacionalne zajednice s prestižnom marinom za superjahte te nudi ne samo izvanredan spoj bogate kulturne baštine, već je i savršeno mjesto za atraktivni način života.

Komentirajte prvi

New Report

Close