Peto izdanje Digital Labin konferencije: Digital Labin i Devōt najavljuju dvogodišnje Platinum partnerstvo

Autor: Promo , 30. srpanj 2024. u 09:44
Digital Labin

Zgrabite svoje na vrijeme.

Digital Labin, međunarodna konferencija za digitalne dizajnere, developere i project managere, u organizaciji Lloyds digitala održat će se i ove godine 20. i 21. rujna – save the date!

Peto izdanje ove renomirane IT konferencije, dobitnice nagrade Eventex Awards 2023. u kategoriji Tech Event, koja potvrđuje važnost i utjecaj konferencije na regionalnoj i globalnoj razini, ponovno će okupiti preko 800 stručnjaka iz svijeta i regije te pretvoriti mali rudarski gradić u epicentar IT scene u Hrvatskoj.

Na tri simultana tracka – Hangar Arena (Design & UX), Mine Hall (Dev & Data) i Business Garage (PM & BizDev) – zasjat će neke od najsvjetlijih zvijezda IT scene, obećavajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo, a među ovogodišnjim speakerima su lideri iz industrije kao što su Devōt; Booking.com, Directus, Infinum, Supercharge Design, RESN i talijanski Adoratorio Studio.

Jedna od glavnih novosti ovogodišnje konferencije je dvogodišnje platinum partnerstvo Digital Labina i tvrtke Devōt, koja je globalni lider u razvoju softvera. Devōt je prepoznao Digital Labin kao ključnu konferenciju za edukaciju i profesionalni razvoj. Ovo partnerstvo predstavlja važan korak u misiji obje organizacije da unaprijede digitalnu industriju kroz inovacije, umrežavanje i razmjenu vrhunskih znanja. Partnerstvo tvrtke Devōt i Digital Labin konferencije simbolizira zajedničku posvećenost izvrsnosti i rastu.

Također, jedna od najvećih vrijednosti Digital Labina su masterclassovi i predavanja koja će pružiti jedinstvene uvide u najnovije trendove i tehnologije. Rino Kovačević iz Devōta održat će masterclass na temu “Build an AI Personal Trainer that will force you to work out every morning”, dok će Ante Crnogorac iz Devōta u svojem predavanju istražiti svijet hakera i cyber sigurnosti kroz temu ”What do old ladies, death threats and Russian hackers have in common?”.

“Suradnja s Devōtom je došla prirodno i to je produženje jednog odličnog prijateljstva i međusobnog uvažavanja. Devōtovo Platinum sponzorstvo omogućit će nam stabilnost i mogućnost pružanja standarda na koji su naši posjetitelji navikli. Jako smo zahvalni i ponosni što imamo takve partnere.” izjavio je Domagoj Ostović, CEO Lloyds digitala i direktor Digital Labin konferencije.

Martin Morava, CEO Devōta, dodao je:“Vjerujemo da je kontinuirano učenje ključno za održavanje konkurentnosti i inovativnosti u tehnološkom okruženju. Upravo nam predavanja na Digital Labin konferenciji pružaju mogućnost da ta znanja unaprijedimo, ali i razmijenimo s drugim vodećim liderima iz industrije. Veseli nas ponovno podržati renomiranu konferenciju koju Domagoj i njegov tim uspješno organiziraju u malom istarskom gradu Labinu.”

Devōt je osnovan 2016. godine, a ime kompanije potječe od engleske riječi “devoted”, što znači predanost. To je vrlina koja se očituje u načinu na koji razvijaju dugoročne odnose s klijentima i aktivno sudjeluju u njihovim projektima. Devōt se istaknuo kao lider u razvoju softvera, s brojnim priznanjima kao jedna od najbrže rastućih tvrtki u Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.

Devōt mnogi prepoznaju po debugging gumenim patkicama koje nose njihovo ime te odražavaju temeljne vrijednosti i način na koji rješavaju probleme u kodiranju. Platinum sponzorstvo pruža mogućnost Devōtovoj patkici da kontinuirano rudari po rudniku znanja Digital Labina te tako stvara slikovit prikaz partnerstva između ova dva brenda. Dva dana posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama – sve to nudi Digital Labin. Mjesto gdje se znanje otkriva iza svakog koda, a svaki kod nosi tajnu velikog uspjeha.

Trenutno su u prodaji Summer Deal karte po najboljim cijenama – zgrabite svoje na vrijeme i pridružite nam se i ove godine i zajedno istražujmo nove dubine digitalne kreativnosti i inovacija!

Komentirajte prvi

New Report

Close