OVB je u prvih sedam mjeseci 2024. godine ostvario značajan rast prihoda i rast od 40,45%

Autor: Promo , 21. kolovoz 2024. u 15:03

OVB Allfinanz Hrvatska nastavio je s izvrsnim rezultatima i snažnim rastom te je u sedam mjeseci 2024. godine ostvario rast od 40,45 % u odnosu na isto razdoblje protekle godine.

Predsjednica Uprave OVB-a Hrvatska dr.sc. Sanja Šimić ne krije zadovoljstvo ostvarenim rezultatima: „OVB Hrvatska planira intenzivan rast u svim segmentima tijekom 2024. godine. Početkom godine započela je strategija širenja broja novih poslovnica OVB-a diljem cijele Hrvatske, što je pratilo i povećanje broja naših suradnika. Tako su financijske usluge OVB-a dostupnije većem broju građana, koji sve više prepoznaju potrebu za financijskim planiranjem koje je puno jednostavnije i efikasnije uz pomoć stručnih konzultanata. Kontinuirano radimo na edukaciji naših suradnika, a primjenom novih tehnologija značajno ćemo poboljšati procese procjene rizika, uz precizniju i bržu analizu podataka, čime dodatno osiguravamo sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata uz najvišu razinu usluge u skladu s njihovim individualnim potrebama.“

U razdoblju koje dolazi, planira se daljnje širenje poslovne ponude pa su tako u pripremi novi proizvodi koji osiguravaju financijsku sigurnost klijenata OVB-a: „ Uvođenjem novih financijskih proizvoda, razvijenih u suradnji s našim poslovnim partnerima, vodećim tvrtkama iz osigurateljnog i bankarskog sektora, dodatno ćemo obogatiti ponudu usluga koje pružamo klijentima. Ovi inovativni proizvodi omogućit će nam da bolje odgovorimo na specifične potrebe klijenata, povećavajući njihovo zadovoljstvo i povjerenje u naše usluge. Time ćemo ne samo osnažiti odnose s postojećim i novim klijentima, već i značajno povećati našu konkurentnost na tržištu i učvrstiti svoju tržišnu poziciju. U poslovanju se strogo držimo regulatornih zahtjeva i internih pravila Koncerna kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu naših klijenata.“, ističe gđa Šimić.

Komentirajte prvi

New Report

Close