Otvorite oči prema bezbrižnom ljetnom odmoru: laserska korekcija vida s nevjerojatnim popustom!

Autor: Promo , 03. srpanj 2023. u 14:50
FOTO: Press

Ljeto je vrijeme za avanture, opuštanje na plaži i uživanje u bezbrižnom odmoru. Međutim, ako nosite naočale ili leće, možda se pitate kako da se riješite tog tereta i maksimalno uživate u svojim ljetnim aktivnostima. Odgovor je jednostavan: laserska korekcija vida.

A kada je riječ o laserskoj korekciji vida, nema boljeg izbora od Optical Expressa.

Optical Express je vodeći centar za lasersko skidanje dioptrije, poznat po svojoj stručnosti, iskusnim kirurzima i najnovijoj tehnologiji koja pruža izvanredne rezultate. Laserska korekcija vida, poznata i kao skidanje dioptrije, revolucionarni je postupak koji omogućuje trajno poboljšanje vida.

Jedna od najčešćih metoda laserske korekcije vida je LASIK. Ovaj postupak koristi precizne laserske zrake za oblikovanje rožnice oka, uklanjajući nesavršenosti koje uzrokuju dioptriju, kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Rezultat je oštriji vid bez potrebe za nošenjem naočala ili leća.

Kada je riječ o laserskoj korekciji vida, Optical Express se ističe nad ostalima. Njihovi stručni kirurzi koriste najmoderniju tehnologiju, uključujući iLASIK platformu, koja je odobrena čak i od strane NASA-e i NATO-a. Ova tehnologija omogućuje izuzetno precizan i siguran postupak korekcije vida.

Tu je i iDesign tehnologija, kojom na ovim područjima raspolaže samo Optical Express. Doktor Dean Šarić, jedan od vodećih oftalmologa i kirurga kod nas odgovorio nam je i na pitanje koja je najveća dioptrija koja se može skinuti ovom tehnologijom: “To ovisi o nizu parametara, ali u grubo možemo reći da je raspon od +6 do -12 te do 8 cilindara”.

 

Ali to nije sve. Optical Express vam pruža i nevjerojatnu ponudu. Sada imate priliku iskoristiti poseban popust na skidanje dioptrije. Paket uštede na skidanju dioptrije uključuje pentacam analizu, mjerenje očnog tlaka, sam zahvat, tri postoperativne kontrole, lijekove nakon zahvata te besplatnu dokorekciju vida u slučaju potrebeb 6 godina od zahvata.

Više ne morate brinuti o naočalama ili lećama tijekom ljetnog odmora. Uz lasersku korekciju vida, možete slobodno uživati u plivanju, surfanju, planinarenju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti koju volite.

Kada se odlučite za lasersku korekciju vida u Optical Expressu, možete biti sigurni da ste u najboljim rukama. Njihova stručnost, predanost pacijentima i vrhunska tehnologija čine ih prvoklasnim izborom za lasersku korekciju vida.

Ako skinete dioptriju do 18.8. sudjelujete i u nagradnoj igri te imate mogućnost osvojiti putovanje u Barcelonu za dvije osobe. Najljepše putovanje je ono bez dioptrije!

Nemojte više odgađati svoju odluku. Iskoristite ovu priliku i pripremite se za ljetni odmor bez tereta naočala ili leća. Posjetite Optical Express i saznajte više o laserskoj korekciji vida i posebnom popustu na skidanje dioptrije. Oslobodite se ograničenja vida i započnite svoju avanturu prema boljem vidu. Optical Express možete kontaktirati i direktno na 01 5625 450 ili na info@opticalexpress.hr.

 

 

New Report

Close