‘Osim plaće, zaposlenicima su bitne pogodnosti koje će im poboljšati kvalitetu života’

Autor: Promo , 11. rujan 2024. u 07:07
Foto: Addiko bank

Addiko banka uvela je neradni dan za zaposlenike na njihov rođendan, a uveli su i još jednu novost – aplikaciju PassSport kako bi zaposlenicima omogućili pristup raznolikim sportskim aktivnostima

Samo je sretan i zadovoljan zaposlenik ujedno vrlo dobar djelatnik. Znaju to dobro u Addiko banci, gdje radi čak  758 ljudi u čak 27 naših gradova. Zaposlenici imaju dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, a većina ih u uredima radi na hibridni način: jedan tjedan tri dana od kuće a dva iz ureda, a drugi tjedan obrnuto: dva dana od kuće a tri iz ureda. Jako puno ulažu u edukaciju djelatnika, pa imaju Addiko Akademiju – Addiko lider, prodajne programe, konferencije, stručne seminare, certificirane programe. 
Prošle godine Addiko banka Hrvatska dobila je dva prestižna certifikata – Poslodavac partner te Mamforce. Oba certifikata postavljaju visoke standarde za poslodavca i traže uspostavljanje procesa koji, između ostalog, osiguravaju i podupiru ravnopravnost na radnome mjestu. Ravnopravnost na radnome mjestu se, osim u pogledu jednakosti plaća, očituje kroz jednaka postupanja u procesu zapošljavanja, pri unapređenju internih kandidata ili podržavanju osoba koje se vraćaju s rodiljskog odnosno roditeljskog dopusta. 

Foto: Addiko bank

Radi se i na timskom radu. Jedanput godišnje organiziraju teambuilding na moru i božićni party. Na zadnjem teambuildingu, u Zaton Holiday Resortu, bilo ih je 435. Imali su organizirano povlačenje konopa, potragu na blagom i pub kviz. Itekako cijene žene, pa je u zadnjih godinu i pol na najviše rukovodeće pozicije u banci ukupno raspoređeno pet osoba, od čega su četiri žene. U tom su razdoblju također imenovali po jednu ženu u Upravu te u Nadzorni odbor banke. Danas je više nego ikad zaposlenicima, osim plaće, postalo vrlo važno imati pogodnosti koje će poboljšavati kvalitetu života. Mogućnost napredovanja, klizno radno vrijeme, rad od kuće, veći broj dana godišnjeg odmora, mogućnost edukacije…

Foto: KOVAZGcom

Prošle godine Addiko banka uvela je neradni dan za zaposlenike na njihov rođendan. Odluku su zaposlenici dočekali s oduševljenjem jer od tada mogu provesti cijeli svoj poseban dan sa svojim najbližima i prijateljima. No uveli su još jednu novost – aplikaciju PassSport. Odlučili su se za ovaj benefit kako bi zaposlenicima omogućili pristup raznolikim sportskim aktivnostima. Svaki zaposlenik tako može odabrati aktivnost za sebe, bila to teretana, sportski teren, bazen, grupni trening ili nešto drugo iz široke ponude PassSporta.

Foto: KOVAZGcom

Marijana Deković Fernežir, direktorice Upravljanja ljudskim potencijalima i korporativnim komunikacijama, rekla je da nastoje pozitivno utjecati na zdravstvenu dobrobit cijelog tima. 
– To uključuje zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, fleksibilnost radnog mjesta i vremena, brigu o mentalnog zdravlju i, možda najvažnije, poticanje za fizičku aktivnost. Gotovo je nemoguće zamijeniti rekreaciju i sport nekom drugom aktivnošću. Kretanje nam treba radi fizičkih, ali i mentalnih dobrobiti. Ponosni smo što naši zaposlenici u Zagrebu i Osijeku već nekoliko godina sudjeluju u poslovnim utrkama B2Run u Zagrebu i Osijeku. Vrlo smo sretni zbog suradnje s PassSportom jer smo dobili modernog i digitalnog partnera za sportsku rekreaciju. Ne samo da naši zaposlenici mogu koristiti velik broj usluga i lokacija po povoljnijoj cijeni nego su putem aplikacije PassSport na tjednoj bazi uključeni u sportske teme i novosti koje ih potiču na brigu o zdravlju – istaknula je. 

Foto: Addiko bank

PassSport – putovnica koja vrijedi na 400 lokacija  
Uz digitalnu aplikaciju PassSport uvijek ste informirani o tome što od pogodnosti i objekata možete koristiti te je uvijek imate uza se jer je na mobitelu. Aktivne pogodnosti, osim sportskih aktivnosti, za ovaj mjesec su: besplatne kokice u Cinestaru (za besplatne kokice dovoljno je pokazati instaliranu aplikaciju) te 15% popusta u Polleo Sportu na sav asortiman. 
Za tvrtke veće od 10 zaposlenika trenutno je aktivna promocija od 29 eura + PDV, a uslugu PassSport moguće je ugovoriti na 12 mjeseci.

Za veće tvrtke PassSport će napraviti adekvatnu ponudu u skladu s potrebama kompanije.  Ako je vaša tvrtka zainteresirana za PassSport u ovom promotivnom razdoblju, obratite se s povjerenjem na mail: promocija@passsport.com ili na telefon: 095 341 8587.  

Komentirajte prvi

New Report

Close