Manja potrošnja uz bolje perfomanse za sigurniju vožnju i čišći okoliš

Autor: PD VL native tim , 24. rujan 2023. u 22:01
Učinkovitost novih, poboljšanih formulacija aditiviranih goriva dokazana je i u neovisnom austrijskom centru za motorna testiranja Drive Technology Center

Benzinska i dizelska goriva s posebno izrađenim paketom aditiva.

Iako je ljeto završilo i većina nas je, barem za sada, završila s putovanjima, to ne znači da vaš automobil ne treba i dalje samo najbolje kako bi bio što sigurniji u prometu. Sigurna, ali i štedljiva vožnja prioriteti su svake vožnje, a najbolja garancija da ćete to i dobiti je kvalitetno gorivo.

Gorivo je glavni pokretač, ono što teče svim žilama vašeg automobila i kao takvo je jedna od najbitnijih stavki. INA Class Plus Expert goriva sadrže poboljšanu formulu aditiva, koja ima višestruke učinke na performanse automobila.

Sve na jednom mjestu

Ina Class goriva vožnju i održavanje automobila dižu na još kvalitetniju razinu, Foto: PD

Ako još niste sigurni da uviđate razliku između običnih i Class Plus Expert goriva, vrijeme će vas zasigurno razuvjeriti. Naime, Expert aditivi uspješno održavaju motor čistim tako što uklanjaju naslage i sprečavaju njihov nastanak. Time se dugoročno povećavaju snaga, trajnost i performanse motora. Također, vrlo bitna stavka je da smanjuju potrošnju goriva, poboljšavaju sagorijevanje goriva i smanjuju emisiju CO2 te time pridonose očuvanju okoliša. A zašto su Class Plus Expert goriva sigurnija za vožnju pojašnjava Kristina Marić, direktorica Istraživanja i razvoja u Ini.

“Kako bismo odgovorili na sve strože zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša, razvijena su INA Class Plus Expert goriva. Učinkovitost novih, poboljšanih formulacija aditiviranih goriva dokazana je u Istraživanju i razvoju, u Centralnom ispitnom laboratoriju, ali i po prvi put u neovisnom austrijskom centru za motorna testiranja Drive Technology Center. Nova INA benzinska i dizelska goriva s posebno izrađenim paketom aditiva daju veću snagu, dulji životni vijek motora i nižu emisiju uslijed optimalne potrošnje goriva. Tri glavne, namjenski odabrane komponente – snažan aditiv za kontrolu naslaga, patentirani modifikator trenja i učinkovit inhibitor korozije – pomažu u prevenciji naslaga i čišćenju dijelova motora, smanjuju trenje motora te sprečavaju koroziju u sustavu dovoda goriva. Stoga svima preporučam da s povjerenjem odaberu INA Class Plus Expert goriva!”, zaključuje Marić.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje u Ini istaknula je kako INA kao proizvođač visokokvalitetnih goriva kontinuirano osluškuje potrebe i zahtjeve svojih kupaca, ali i automobilske industrije.

“Zato mi je drago da im možemo ponuditi najbolje i predstaviti naša unaprijeđena INA Class Plus goriva s novim Expert aditivima koji vožnju i održavanje auta dižu na još kvalitetniju razinu poboljšavajući značajno performanse i snagu motora. Može ga se pronaći na gotovo svim našim maloprodajnim mjestima gdje su kupci do sada točili goriva Class Plus”, rekla je Zdravka Demeter Bubalo.

Istaknula je i kako benzinske postaje već dugo ne služe samo točenju goriva. Taj koncept je prošlost, a kupci danas traže više usluga na jednome mjestu, čemu se INA uspješno prilagodila.

“Kontinuirano unapređujemo kvalitetu ponude ostalih proizvoda te usluga, kako bi se kupci na jednom mjestu mogli opskrbiti svime što im je potrebno na putovanju. Tako npr. ukusnu Fresh Corner kavu kupci mogu popiti na gotovo 240 Ininih lokacija, a na 190 lokacija naši posjetitelji mogu uživati u hot dogu”, istaknula je Demeter Bubalo.

Briga o automobilima

INA je svoja nova Class Plus Expert goriva predstavila kupcima još u ožujku. Rally asevi i Inini ambasadori, Juraj Šebalj i Viliam Prodan pohvalili su Inina nova goriva.

“Ono što me kao vozača oduševljava su novi Expert aditivi u Class Plus gorivu. Lijepo je vidjeti da INA brine o performansama naših svakodnevnih automobila”, rekao je zadovoljno Viliam Prodan, Inin ambasador i vozač relija.

S njim se složio Juraj Šebalj, jedanaesterostruki prvak Hrvatske u reliju i Inin dugogodišnji ambasador.

“Poboljšana formula aditiva ima višestruke učinke – učinkovito čiste motor od naslaga, daju više snage, smanjuju potrošnju i emisiju C02. Spektakularno!”, rekao je Šebalj.

Sadržaj omogućila INA

Organizator
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close