Godeal24 Ljetna Rasprodaja: Doživotna i Originalna Microsoft Office 2021 od 17€ i Windows 11 od 10€

Autor: Promo , 02. srpanj 2024. u 07:05

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Microsoft software koristi više od milijardu profesionalaca širom svijeta. Od pisanja romana u Wordu do organiziranja budžeta u Excelu, ljudi znaju da mogu računati na Microsoft Office kako bi im olakšao život. Bilo da ste student, radite na daljinu, vlasnik male tvrtke ili bilo koji drugi profesionalac, možda ćete imati koristi od širokog spektra softvera i alata u sklopu Microsoft Officea. Evo izvrsne prilike za dobivanje najboljih ponuda za Microsoft Office i Windows tijekom Godeal24 ljetne rasprodaje. Možete dobiti doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 za 28,75€ (redovna cijena 299€) uz kod “GG62“. Najnovija verzija poznatog i omiljenog paketa uredskih aplikacija nudi pouzdana rješenja i tehnologiju. Ova licenca dolazi s Microsoft Wordom, Excelom, PowerPointom, Outlookom, OneNoteom, Publisherom, Accessom i besplatnom verzijom Teamsa. Nakon što izvršite kupnju, možete instalirati svaku aplikaciju na jedno računalo za cijeli život bez ponavljajućih troškova ili skrivenih naknada. Ako ne trebate najnoviju verziju Officea, postoji povoljnija ponuda za MS Office Professional 2019 za samo 20€ (redovna cijena 219€) za doživotnu upotrebu. Iskoristite ovu priliku da unaprijedite svoj softver po povoljnoj cijeni!

62% popusta na Microsoft Office uz kod GG62

Ako želite nadograditi svoje računalno iskustvo s Windowsom 11 Pro, možete nabaviti  Windows 11 Professional za 13.55€ (redovna cijena 199€) s promotivnim kodom “GG50” tijekom Proljetne rasprodaje. Ovaj napredni operativni sustav pohvaljuje se elegantnim novim dizajnom i naprednim alatima koji će vam pomoći da radite brže i pametnije. Od kreativnih projekata do igranja i dalje, Windows 11 pruža snagu i fleksibilnost potrebnu za postizanje vaših ciljeva. S fokusom na produktivnosti, nove značajke su jednostavne za učenje i korištenje, poboljšavajući vaš radni tijek i učinkovitost. Bez obzira jeste li student, profesionalac, igrač ili kreativac, Windows 11 ima sve što vam treba da podignete svoju produktivnost na sljedeću razinu.

50% popusta na Windows OS uz kod GG50

Windows plus Microsoft Office paketi – 62% popusta uz kupon GG62

Wholesale Deals, Unbeatable Prices!

Up to 50% off on More Windows and Office! (coupon code “GG50“)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com.

New Report

Close