GNK Dinamo ostvario poslovnu suradnju s kućom Groupama osiguranje

Autor: Poslovni.hr , 28. srpanj 2023. u 11:54
Foto: Groupama osiguranje

Riječ je o jednom od najozbiljnijih igrača u svjetskoj osigurateljskoj industriji, koji njeguje više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju i brine o 13 milijuna osiguranika u 12 država na tri kontinenta.

Groupama osiguranje članica je jedne od najvećih francuskih te uopće jedne od najstarijih i najznačajnijih europskih osigurateljskih grupacija – Groupama grupe. Riječ je o jednom od najozbiljnijih igrača u svjetskoj osigurateljskoj industriji, koji njeguje više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju i brine o 13 milijuna osiguranika u 12 država na tri kontinenta.

Cjelokupno osigurateljsko poslovanje Groupama grupe počiva na vrijednostima poput dostupnosti, odgovornosti i solidarnosti sa svojim osiguranicima kojima, bez obzira na državu i kontinent gdje posluje, nudi standardiziran, kvalitetan, pošten i konkurentan osigurateljski proizvod, čime potvrđuje ono što je izdvaja od drugih osiguravajućih društava, a to su istinski partnerski odnos s osiguranicima, standard usluge jednak u svim dijelovima svijeta i društvena odgovornost u pružanju sigurnosti svojim osiguranicima.

Suradnja je ostvarena nakon brzog i jednostavnog dogovora te naravno, na veliko zadovoljstvo obje strane, a prisutni su bili predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić, članica Uprave Monika Brzović, direktor upravljanja portfeljem proizvoda Marijan Kralj, kapetan Dinama Dominik Livaković, te članovi Uprave GNK Dinamo Darko Podnar i Danijel Tomačić.

“Kao veliki prijatelj sporta i razvoja mladih talenata, Groupama se nada što kvalitetnoj hrvatskoj nogometnoj ligi i što većem broju izvrsnih utakmica na maksimirskom stadionu. Za potpuno uživanje u izvrsnim utakmicama, potrebno je imati i izvrsna osigurateljna pokrića objekta i posjetitelja za što se pobrinula Groupama osiguranje. Našem novom partneru GNK Dinamo želimo puno uspjeha u svim natjecanjima, kao i u daljnjem razvoju novih nogometnih velikana po čemu je Klub nadaleko poznat” , kazao je nakon ostvarene suradnje Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranje d.d.

Foto: Groupama osiguranje

” Iznimno nam je drago što je Groupama osiguranje uvidjela potencijal, ali i ambiciju koju GNK Dinamo tradicionalno gaji u svom poslovanju. Naša suradnja s kućom Groupama osiguranje je investicija u budućnost kao i svojevrsna garancija da će se klub nastaviti kretati istom putanjom na zadovoljstvo naših partnera, nas samih i ono što je najvažnije, svih onih koji vole i podržavaju naš klub”, dodao je član uprave GNK Dinamo Darko Podnar.

Komentirajte prvi

New Report

Close