Danas počeo sajam HoReCa Zadar

Autor: Promo , 20. listopad 2023. u 08:29

Na HoReCa Zadar ima velik broj domaćih proizvođača koji svojim vrhunskim proizvodima kroz turistički sektor mogu promovirati Hrvatsku i pomoći da turisti dožive pečat destinacije.

Danas je započeo dugo očekivani sajam HoReCa Zadar na kojem se predstavlja više od 60 brendova iz segmenta hrane, pića i opreme za hotele, vile, apartmane, restorane, kampove i ostale turističke objekte.

Za sve koji žele na jednom mjestu proizvode i usluge za sezonu 2024. ovo je prilika da od 20. do 22.10. iskoriste prisustvo izlagača koji se predstavljaju u više izlagačkih cjelina:

  • Hrana i piće – kave, čajevi, peciva, kruh, alkoholna i bezalkoholna pića.

  • Oprema za turističke i ugostiteljske objekte – profesionalne kuhinje i oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati.

  • Namještaj, uređenje interijera i eksterijera – projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore u turističkim objektima, prateća oprema kao što su zavjese, madraci, podne obloge, wellness oprema.

  • Higijena, sitni inventar, posuđe – Oprema i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, zbrinjavanje otpada, posuđe i pribor, potrošni materijal i ambalaža, catering oprema.

Velik broj domaćih proizvođača

Na HoReCa Zadar ima velik broj domaćih proizvođača koji svojim vrhunskim proizvodima kroz turistički sektor mogu promovirati Hrvatsku i pomoći da turisti dožive pečat destinacije. To su u prvom redu brendovi poput Maraske koja predstavlja svoj Maraschino Kiss i ERA koja priređuje pravu dizajnersku poslasticu: Izložbu „Bernardo Bernardi – dizajner harmonije odnosa čovjeka i okoline, 65 godina“. Od domaćih proizvođača, svakako je potrebno izdvojiti i poduzeće Bernarda koje svojom porukom „Dobar san za zdrav život“ pojačava doživljaj u bilo kojem turističkom objektu koji ima krevet. Inovativno zeleno rješenja za ostatke hrane koja se pretvara u bio-otpad predstavlja GWM koji je razvio posebnu kombinaciju mikroorganizrama i enzima za razgradnju biomase te konstruirao uređaj Griffon.

Za one koji traže inspiraciju, proizvode i usluge za novu turističku sezonu, ali i za one koji jednostavno žele kupovinom domaćih ekoloških delicija dati podršku malih proizvođačima, ne preostaje ništa drugo nego pohitati u Zadar i posjetiti HoReCa Zadar koji se održava u dvoranama ŠRC Višnjik.

New Report

Close