Bivši McDonald’s kuhar Mike Haracz otkrio je da oko 10:30 ujutro nije najbolje vrijeme za posjetiti ovu popularni fast food restoran.
Iako može zvučati neobično, tada McDonald’s upravo prelazi s doručka na ručak, što može utjecati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.
“Problem leži u tome što se sva oprema koristi ista, a prelazak s doručka na ručak zahtijeva promjene”, rekao je Haracz. “Friteze više ne kuhaju pržene krumpiriće, već krumpiriće za ručak. Roštilji zahtijevaju različito vrijeme i temperaturu. Čak i osoblje može biti drugo.”
Dodao je da moraju preurediti svoje zalihe tako da zamijene namirnice za doručak s onima za ručak.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu