Business Luxury Book
Promo

AutoZubak Movens – ključ uspješne mobilnosti za vaše poslovanje!

Usluga je nastala prije više od 20 godina, točnije 2000. godine nakon što je Siemens zatražio ponudu za flotu vozila koja bi uključivala sve troškove osim troškova goriva.

Promo
20. svibanj 2024. u 22:02

Već više od dvadeset godina, AutoZubak predvodi u pružanju automobilskih rješenja kroz svoju uslugu Movens koja objedinjuje brojne potrebe povezane s automobilima u jedinstvenu leasing ratu, pokrivajući nabavu vozila, redovito i izvanredno održavanje, sezonsku zamjenu i skladištenje guma, obavezno i kasko osiguranje, te zakonske naknade poput tehničkog pregleda, registracije vozila, godišnjeg poreza na ceste i RTV pristojbe. Ovaj sveobuhvatan pristup ne samo da pojednostavljuje proces, već osigurava predvidljivost troškova i poboljšava operativnu učinkovitost, a dodatna prednost je i činjenica da se cjelokupna usluga održavanja vozila i dodatnih usluga ne ukamaćuje, nego se u jednakim mjesečnim anuitetima raspodjeljuje na ugovoreni broj mjesečnih anuiteta – rata.

Usluga je nastala prije više od 20 godina, točnije 2000. godine nakon što je Siemens zatražio ponudu za flotu vozila koja bi uključivala sve troškove osim troškova goriva. Taj inovativni pristup, tada u povojima u Europi, zahtijevao je opsežne proračune za predviđene troškove održavanja i uspostavljanje nacionalne servisne mreže.

Danas, nakon više od 20 godina iskustva u pružanju usluge na više od 15.000 vozila i preko 600 korisnika, AutoZubak Movens pomaže kompanijama u optimizaciji troškova i racionalizaciji voznog parka, kao i stvaranjem i ažuriranjem pravilnika o korištenju službenih vozila u skladu s dugoročnom strategijom. Ovime se osigurava ozbiljno i dugotrajno partnerstvo koje ne podrazumijeva samo inicijalnu prodaju vozila već preuzimanje cjelokupne brige o voznom parku njihovih korisnika dok se tvrtke mogu usredotočiti na svoje strateške ciljeve i osnovne aktivnosti.

Kako bi ponudili bržu i kvalitetniju uslugu svojim klijentima, početkom 2020. godine, AutoZubak je unaprijedio svoje prodajne i postprodajne procese razvijanjem automatiziranog sustava za izradu ponuda koji omogućava praćenje ugovorenih usluga u realnom vremenu. Ovime je omogućena izrada Movens ponude u samo nekoliko minuta na svim prodajnim mjestima AutoZubaka a u ponudi su Audi, Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila i Škoda modeli.

Neke od prednosti AutoZubak Movens usluge objašnjenje su u nastavku.

Movens jamči fiksne cijene održavanja vozila tijekom cijelog ugovornog razdoblja, što pomaže u učinkovitijem upravljanju proračunom izbjegavajući neočekivane troškove, dok vlastita mreža servisnih centara diljem Hrvatske omogućuje dostupnost, brzinu i dosljednost održavanja i podrške.

Vlastiti kontakt centar dostupan je 24/7, 365 dana u godini a vlastita pomoć na cesti uvijek je dostupna jednim pozivom, bilo gdje u Europi. S više od 1,000 automobila u vlastitom rent a caru, Movens osigurava da potrebe klijenata za mobilnošću budu neprekidno zadovoljene, čak i tijekom servisiranja vozila.                                                                                                                                                

U suradnji s vodećim osiguravateljima, Movens omogućuje najkonkurentnije stope za obavezno auto osiguranje, uz pravovremeno upravljanje tehničkim pregledima i registracijama. Plan kasko osiguranja nudi široku pokrivenost s neograničenim brojem popravaka tijekom ugovorenog razdoblja, osiguravajući da vozila uvijek budu u vrhunskom stanju bez dodatnih troškova.

Za razliku od posrednika, Movens izravno nudi sve usluge, osiguravajući kvalitetu i odgovornost bez dodatnih naknada. Klijenti mogu birati između različitih financijskih partnera, nudeći fleksibilnost prema različitim financijskim potrebama i preferencijama. Movens jamči tehničku i funkcionalnu ispravnost vozila za vrijeme trajanja leasinga do dogovorene kilometraže, bez neočekivanih rizika ili troškova. Redovite analize i kontinuirana ažuriranja osiguravaju da vozni park uvijek bude usklađen s operativnim potrebama i ciljevima tvrtke.

FOTO: Promo

Zainteresirani? Učinite svoje poslovne operacije jednostavnijima i ekonomičnijima te otkrijte razliku koju AutoZubak Movens može napraviti za vašu tvrtku – javite se još danas!

New Report

Close