AdriatiCON 2023: Your Business, Powered by Future

Autor: Promo , 30. listopad 2023. u 06:26
Foto: Adriaticon

Drugo izdanje konferencije održat će se 9. studenoga pod sloganom Your Business, Powered by Future u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Kako tehnologija oblikuje budućnost poslovanja, kako koristiti umjetnu inteligenciju pri izradi kampanja i u analitici, kako implementirati nove tehnologije te koji je značaj umjetne inteligencije za budućnost radne snage, samo su neka od pitanja na koje će odgovoriti stručnjaci iz Saleforcea i HR zajednice u sklopu konferencije AdriatiCON 2023. Drugo izdanje konferencije održat će se 9. studenoga pod sloganom Your Business, Powered by Future u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Nakon premijernog izdanja konferencije AdriatiCON koja je okupila više od 200 sudionika, ove godine više od 20 stručnjaka će u sklopu 13 predavanja i panela predstaviti nova rješenja, vlastita iskustva te uspješne projekte iz područja CRM-a i HR-a. Konferenciju koju organizira tvrtka Agilcon započet će predavanjem Hrvoja Supića, potpredsjednika tvrtke Salesforce za područje srednje i istočne Europe, na temu strateškog pogleda na globalno poslovanje i tehnologiju. U svom govoru, Marko Perme, osnivač i direktor tvrtke Agilcon pričati će o trenutno gorućoj temi umjetne inteligencije, što ona znači za područje ljudskih resursa te kako umjetna inteligencija u Gecko HRM-u može pomoći u povećanju produktivnosti i donijeti nova rješenja za pomoć ljudima u razvoju karijere.

Foto: Adriaticon

U sklopu panela pod nazivom Lessons Learned from Implementing New Technologies Ivana Les, direktorica za korisničko iskustvo tvrtke Unconditional, Mirela Držaić, zamjenica direktorice prodaje tvrtke CROZ, Nikola Zubalj, voditelj projekta za automatizaciju marketinga u tvrtki Teva te Stana Džudović, senior konzultant u tvrtki Agilcon, razgovarat će o vlastitim iskustvima implementacije marketing automatizacije.

Iskustva iz prve ruke

O iskoraku u digitalizaciji kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima, kao i implementaciji i iskustvu korištenja aplikacije Gecko HRM, koju je razvila tvrtka Agilcon, predstavit će Katja Matić, direktorica ljudskih resursa u tvrtki Adria Dental Group. Ivan Jurković, Business Development Manager tvrtke Saponia, tijekom svog predavanja nastojat će odgovoriti na aktualna pitanja kao što su koja je uloga alata i sustava u poslovnoj transformaciji i kako mogu pomoći tom procesu, mora li se mijenjati kako bismo osigurali održivi način poslovanja te zašto je teško promijeniti postojeći poslovni model.

Uz edukativan i zanimljiv program te pregled suvremenih tehnoloških trendova, sudionici će također imati priliku razmijeniti ideje i kontakte, kao i iz prve ruke saznati više o marketinškoj automatizaciji i Gecko HRM aplikaciji od stručnjaka iz tvrtki Agilcon i Salesforce.

Sudjelovanje na drugom izdanju regionalne konferencije AdriatiCON 2023 je besplatno, a više detalja o konferenciji, programu te registraciji možete pronaći na web stranici. 

Komentirajte prvi

New Report

Close