Zoran Ilić i Zdravka Jakopec su novi članovi Uprave Axians Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 06. kolovoz 2024. u 11:44
Zoran Ilic i Zdravka Jakopec

Upravljanje tvrtkom Axians Hrvatska preuzima Zoran Ilić kao novi generalni direktor uz podršku Zdravke Jakopec kao zamjenice generalnog direktora. Oboje dolaze unutar organizacije i donose sa sobom bogato iskustvo kao i poznavanje tvrtke i ICT tržišta.

Zoran Ilić na mjesto člana Uprave dolazi s pozicije direktora Prodaje i Business Unit Managera najvećeg infrastrukturnog odjela unutar Axians Hrvatska –  Data Center and Cloud Solutions. Novi direktor preuzima čelnu poziciju s više od 20 godina iskustva iz područja različitih industrija i pozicija, uključujući marketing, projektni menadžment, prodajnih i upravljačkih funkcija. Zoran Ilić donosi bogato iskustvo u poznavanju  ICT  rješenja te izvrsno razumijevanje potreba poslovnih organizacija u pitanju digitalizacije, modernizacije i optimizacije poslovnih procesa i rješenja te realizacije zahtjevnih tehnoloških projekata. Prije dolaska u Axians, stekao je vrijedno iskustvo u globalnim korporacijama kao što su Oracle, IBM i SAS Data and AI Solutions, ali i u lokalnim poduzećima.

Drugi novi član Uprave Zdravka Jakopec menadžer je s preko 22 godina rada unutar Axians Hrvatska. Na mjesto člana Uprave dolazi s pozicije direktorice SAP Business Unit-a,  jednog od najuspješnijih SAP timova u Hrvatskoj, koji je unazad 15 godina s njom na čelu realizirao neke od najvećih, inovativnih i najkompleksnijih SAP implementacija za vodeće hrvatske i inozemne tvrtke. Poslovnu karijeru  je započela u metaloprerađivačkoj industriji, a potom napredovala do pozicije direktorice komercijale u automobilskoj industriji. Kroz uvođenje procesa optimizacije i digitalizacije poslovanja upoznaje se sa SAP sustavom te nastavlja svoj poslovni razvoj kao SAP konzultant. Godine 2001. pridružila se Axiansu i postala jedan od utemeljitelja SAP odjela u kompaniji.

Nova uprava je naslijedila dosadašnjeg direktora Božidara Vidića koji je odlučio nastaviti svoju poslovnu karijeru izvan ICT sektora, u industrijskom menadžmentu. U skladu s našom dugoročnom strategijom i planom rasta u Hrvatskoj (organski i kroz daljnje akvizicije), planirana je uspostava nadzornog savjetodavnog tijela u Axians Hrvatska te će Božidar Vidić nastaviti svoju suradnju s Axians Hrvatska kao član istog.

„Axians Hrvatska je jedan od vodećih sistem integratora u Hrvatskoj. Pod ovom novom dvojnom Upravom, nastavit ćemo graditi uspješnu budućnost naše tvrtke koja je jedna od ključnih i vodećih kompanija na hrvatskom ICT tržištu više od 30 godina. Cilj nam je podržati viziju tvrtke da kroz marljiv rad, znanje i odgovornost prema tržištu, našim korisnicima pružimo vrhunska, sigurna i inovativna ICT rješenja na njihovom putu prema digitalnoj transformaciji. Na tržištu smo stekli reputaciju pouzdane i odgovorne tvrtke, s ekspertizom za uspješno provođenje najzahtjevnijih ICT projekata. Tijekom više od tri desetljeća, naši su klijenti imali priliku svjedočiti našoj strasti prema ICT-u i našoj posvećenosti. Želimo dalje ojačati i unaprijediti tvrtku te s pravim pristupom, stručnošću i naprednim rješenjima zajedno postići uspjeh, kako timski tako i kao tvrtka te na taj način unaprijediti našu poziciju i već stvoreno povjerenje – naših kupaca, partnera, zaposlenika i vlasnika.”

Zoran Ilić i Zdravka Jakopec

Axians Hrvatska Managment Team

Komentirajte prvi

New Report

Close