Karijeru je u kompaniji gradila više od 20 godina, sada je direktorica tržišta IKEA Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 01. kolovoz 2024. u 10:59
Davorka Pazanin

Nakon šest godina uspješnog vođenja hrvatskog tržišta, Nikolaos Migkianis, prethodni direktor tržišta, nastavlja svoju karijeru u tvrtki IKEA Švicarska.

Početkom lipnja, Davorka Pazanin preuzela je funkciju direktorice tržišta IKEA Hrvatska. Bit će odgovorna za vođenje i nadgledanje cjelokupnog poslovanja tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o., što uključuje robnu kuću IKEA u Zagrebu, šest IKEA dostavnih centara – Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zadar, te IKEA Studio za planiranje u Splitu.

Davorka Pazanin rođena je u gradu Bramptonu u Kanadi, a diplomirala je na Sveučilištu u Torontu. Svoju je karijeru gradila u tvrtki IKEA više od 20 godina, počevši u tvrtki IKEA Kanada kao studentica, a kasnije nastavivši na raznim pozicijama.

Organizaciji IKEA Jugoistočna Europa (uključuje tržišta Hrvatske, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Ukrajine) Davorka Pazanin pridružila se 2010. godine kao regionalna voditeljica prodaje. Na toj je poziciji imala priliku sudjelovati u otvaranju svih mjesta susreta s kupcima na svih pet tržišta regije, a posljednjih pet godina bila je na poziciji komercijalne direktorice za regiju, upravljajući prodajom, e-trgovinom, centrom za podršku kupcima te odjelima marketinga, dizajna i hrane.

„Moja odluka o dolasku u organizaciju IKEA Jugoistočna Europa prije više od deset godina mahom je bila vođena željom da se vratim svojim korijenima i sudjelujem u otvaranju robne kuće IKEA u Hrvatskoj. Gledajući unatrag kako se tržište razvijalo i kako je IKEA doprinijela trendovima u opremanju domova, bivajući uvijek dobar susjed i partner od povjerenja, zahvalna sam svim svojim kolegama i partnerima koji su tome pridonijeli. Bit će mi čast i velika odgovornost od sada s njima još uže surađivati. U nadolazećim vremenima ostat ćemo predani našoj viziji stvaranja boljeg svakodnevnog života za što više ljudi. Naš fokus bit će na razvoju višekanalne prodaje, dok ćemo naša rješenja za opremanje doma nastojati učiniti još dostupnijima, bilo gdje i bilo kada ih kupci budu trebali, nastojeći uvijek biti na raspolaganju, a prije svega pristupačni s našom ponudom“, rekla je Davorka Pazanin preuzimajući novu dužnost.

Davorka Pazanin

Nakon šest godina uspješnog vođenja hrvatskog tržišta, Nikolaos Migkianis, prethodni direktor tržišta, nastavlja svoju karijeru u tvrtki IKEA Švicarska.

Komentirajte prvi

New Report

Close