Želite zarađivati 2.000 eura mjesečno? Još uvijek se možete prijaviti za posao

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2024. u 07:28
Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL

Pronađite svoj sljedeći posao na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

Ottomo d.o.o. u Splitu traži Prodavača slastica (m/ž) za novu poslovnicu. Posao uključuje prodaju slastica, održavanje čistoće i rad na blagajni. Nude konkurentnu plaću, bonuse i popuste na proizvode. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog jezika i spremnost za rad vikendom. Iskustvo u prodaji je prednost. Prijavite se putem linka do 8.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u svom kafiću na lokaciji Zvonimirova 137 u Zagrebu. Poslovi uključuju rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Traže se osobe koje su komunikativne, sposobne za timski rad i motivirane za rad u ugostiteljskom sektoru. Posao može biti stalni radni odnos ili sezonski, ovisno o potrebama. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

Boba Bubble Tea d.o.o. traži Barmene/Konobare (m/ž) za rad u Puli, Zagrebu i Zadru. Uz plaću od 1000€ neto, nudi se dugoročna prilika za posao, bonusi na ostvarene rezultate, naknada za prijevoz, besplatna pića te sveobuhvatna edukacija. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Logistika i procesi 360 d.o.o. traži tri Skladištara (m/ž) u Zagrebu, Jankomir. Pružaju se ugovor na neodređeno s probnim rokom od tri mjeseca, početna neto plaća od 1.032,00 EUR te mogućnost povećanja plaće nakon probnog roka. Uz to, nudi se i uredno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati te mogućnost osposobljavanja za upravljanje viličarom i rad na siguran način. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1 200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

DMB Product d.o.o. iz Zagreba traži CNC operatera (poslužitelja na CNC glodalicama i tokarilicama) (m/ž) za rad u Donjoj Bistri. Nudi se stalni radni odnos s punim radnim vremenom, rad u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni te dodatne pogodnosti poput godišnjeg odmora i božićnice. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close