Zapošljavaju Greyp Bikes, Billa, Metro, Prima….

Autor: Poslovni.hr , 07. listopad 2015. u 10:32
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži čak 5 izvršitelja za različite poslove:

  1. Višeg stručnog suradnika za administraciju i održavanje (m/ž). Od kandidata se očekuje da sudjeluje u projektima vezanim uz IT sustave administracija u održavanje istih.

  2. Nadzornika zrakoplovno-tehničkog sustava – ATM sistemski inženjer – instruktor (m/ž), od kojeg se očekuje poznavanjem relacijskih baza podataka te virtualizacijskih tehnologija.

  3. Nadzornika zrakoplovno-tehničkog sustava – CNS sistemski inženjer – instruktor (m/ž). Od kandidata se traži završen fakultet ili veleučilište tehničkih znanosti iz područja elektrotehnike i/ili računarstva: diplomirani inženjer (dipl. ing.) ili magistar inženjer (mag. Ing.).

  4. Zrakoplovno-tehnički specijalist za EEK sustave (m/ž). Osoba će biti zadužena za izgradnju infrastrukture u zračnim lukama i vanjskim objektima tvrtke u RH te postavljanje, održavanje i upravljanje elektroenergetskim te klimatizacijskim sustavima i uređajima.

  5. Stručnog suradnika za osposobljavanje (m/ž) a uvjeti su VSS ili VŠS fakulteta prometnih znanosti, smjer aeronautike.

Za kandidate koji ispunjavaju uvjete iz oglasa provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testom i intervjuom. Prije potpisivanja ugovora o radu izabrani kandidati bit će upućeni na liječnički pregled. Više o natječaju pročitajte ovdje

Greyp Bikes sestrinska je firma kompanije Rimac Automobili koja traži Referenta nabave i planiranja (m/ž). Od kandidata se traži koordinacija postojećih i traženje novih dobavljača. Uvjeti su dobro poznavanje engleskog jezika. Vozačka dozvala i poznavanje nekog od CAD software-a. Više o oglasu pročitajte ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Specijalistu kontrole kvalitete – operacije (m/ž). Ako posjedujete fakultetsko obrazovanje iz područja prehrambene tehnologije i minimalno 3 godine radnog iskustva u uvođenju, provođenju i održavanju sustava kontrole kvalitete. Zadaci su provođenje sustava kontrole kvalitete u svim Metro veleprodajnim centrima prema HACCP sustavu, zakonskoj regulativi i standardima METRO Grupe te podrška veleprodajnim centrima u svim segmentima vezanim uz kontrolu kvalitete. Brza prijava.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Postani dio njihovog tima kao NET Developer (m/ž). Ako voliš raditi na zahtjevnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama, voliš dijeliti s drugima iskustvo svojih prijašnjih uspjeha, a istovremeno želiš pronaći najbolje moguće rješenje u poslu na kojem radiš, prijavi se ovdje.

Tvrtka Štasni kao ovlašteni trgovac i servis za Škoda vozila, VW osobnih i VW gospodarskih vozila traži prodajnog savjetnika rabljenih vozila. Glavni zadaci su vođenje prodajnog procesa te kontakt s postojećim i traženje novih kupaca te priprema vozila za isporuku kao i za one u salonu. Brza prijava.

BILLA, kao dio REWE Grupe, uspješan je maloprodajni lanac prehrambenim proizvodima, s poslovanjem u osam europskih zemalja traži više izvršitelja za radno mjesto Blagajnika (m/ž). Tražena radna mjesta nalaze se u poslovnicama u Poreču i Puli. Tvrtka nudi stabilno radno mjesto u tvrtki usmjerenoj na budućnost te dinamično okruženje u kojem se prepoznaje timski rad, ali i kvalitete pojedinca. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži specijalista za upravljanje kvalitetom s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Osoba je zadužena za definiranje i praćenje sustava upravljanja kvalitetom u proizvodnji te analizu procesa proizvodnje na operativnoj i strateškoj razini s ciljem optimizacije efikasnosti i efektivnosti ukupnog procesa realizacije proizvodnje. Svoje ponude šaljite ovdje.

Tepih Centar d.o.o. je tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu, nudi širok izbor podnih obloga: tepiha, tapisona, staza, PVC podova, laminata, gazišta, kupaonskih garnitura i pribora traži referenta nabave (m/ž). Neki od zadataka su izrada plana nabave i određivanje strategije, vođenje natječaja i upravljanje ugovorima. Osoba se prima u stalni radni odnos. Svoje prijave šaljite ovdje.

Tvrtka Lareto grupa iz Zagreba traži komercijalistu gastro programa na području Zagreba i okolice. Od kandidata se očekuje vođenje brige o prodaji na određenom području, obilazak kupaca na prodajnom području te primanje narudžbi. Ako želite raditi u poticajnoj , dinamičnoj i ugodnoj radnoj okolini, prijavite se ovdje.

SCAN je vodeći hrvatski sistem integrator na području instrumentacije i sustava upravljanja, specijaliziran za pružanje rješenja u području instrumentacije i procesnog upravljanja. Za proširenje svog tima traže osobu za radno mjesto voditelja projekata (m/ž). Glavne odgovornosti za ovom radno mjestu su praćenje natječaja iz područja rada tvrtke i izrada ponuda za iste. Provjera uvjeta natječaja, prikupljanje ponuda dobavljača te kalkulacija i konačno izrađivanje ponuda. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close