‘Vlahušićevo predizborno raskopavanje dubrovačkih ulica’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. ožujak 2013. u 20:13
Andro Vlahušić; Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

“Kada mi, Hrvatski laburisti, preuzmemo odgovornost za upravljanje Dubrovnikom, predizborno kopanje poći će u prošlost”.

 Kandidat Hrvatskih laburista za gradonačelnika Dubrovnika dr. Matko Bupić ocijenio je danas kako su radove na području Dubrovnika, koje izvodi tvrtka Viam u vlasništvu brata dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, "predizborna raskopavanja".

"Predizborno raskopavanje dubrovačkih ulica – koje provodi gradonačelnik Andro Vlahušić, a svojom šutnjom odobrava njegov zamjenik za komunalne poslove i kandidat za dubrovačkog gradonačelnika SDP-a Niko Šalja – osim što je otvorilo pitanje sukoba interesa zbog tvrtke Viam u vlasništvu gradonačelnikova brata, koja radi kao podizvođač na nizu projekata, pokazalo je kako se svemu prilazi bez strategije i plana.

Činjenica da radove izvodi tvrtka Viam, koju je gradonačelnik u prošloj kampanji obećao prodati kako mu ne bi stvarala probleme i prozivke zbog sukoba interesa, nikoga od aktualne koalicijske gradske vlasti posebno ne brine", ističe dr. Matko Bupić.

Dodaje kako je zanimljivo da to ne brine ni opoziciju, jer su i oni imali svoje omiljene građevinare pa i oni šute.

"Kada mi, Hrvatski laburisti, preuzmemo odgovornost za upravljanje Dubrovnikom, predizborno kopanje poći će u prošlost, a javnosti ćemo objaviti projekte koje planiramo realizirati iz oblasti prometa i sustavno ćemo ih prema prioritetima odrađivati tijekom četverogodišnjeg mandatnog razdoblja", navodi kandidat Hrvatskih laburista za dubrovačkog gradonačelnika dr. Bupić.

Komentirajte prvi

New Report

Close