Vinska kuća Hažić – spoj jedinstvenosti i atraktivnosti

Autor: Poslovni dnevnik , 08. svibanj 2014. u 09:14
Vinska kuca Hazic

Za idealan odmor u prirodi, bijeg od gradske vreve i poslovne gužve posjetite Vinsku kuću Hažić i priuštite sebi male užitke svakodnevnice

Poslovni dnevnik kreće u potragu za najboljim seoskim gospodarstvom u sklopu trećeg izdanja Gastrofeja. Ono što ovogodišnje natjecanje čini posebnim je činjenica da krećemo u potragu za najboljim hrvatskim seoskim domaćinstvom – ugostiteljskim i ruralnim ambijentom koji zadovoljava sve odrednice poslovnog i gastronomskog utočišta. 

Natječaj se organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, te će se kroz tromjesečnu intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata iVečernjeg lista (web, print, 24sata TV) upoznati javnost s pozicijom i gastro ponudom seoskih gospodarstva u Hrvatskoj. Gospodarstva se besplatno prijavljuju za sudjelovanje ovdje.

Obitelj Hažić prepoznala je turističku vrijednost vina i jabuka na tržištu i iskoristila ih kao tržištu zanimljiv i potencijalno unosan proizvod. Jedinstvenost i osobnost njihove vinarije ključna je komponenta njezine atraktivnosti. Njihovo imanje nalazi se na Međimurskoj vinskoj cesti, između općine Sveti Martin na Muri i općine Štrigova, točnije u mjestu Jurovčak.

Gospodarstvo Hažić čine supružnici Biserka i Radenko Hažić, koji najvećim dijelom rade u proizvodnji i zaslužni su za cjelokupno funkcioniranje gospodarstva, dok se kćeri, Tatjana, diplomirani ekonomist i Valentina, magistar agronomije i sveučilišni specijalist poslovne ekonomije, bave pružanjem turističkih usluga na domaćinstvu.
Svojim sloganom „Zdravlje po domaćem“ žele skrenuti pozornost na domaće i zdrave proizvoda s našega gospodarstva.

Po narudžbi, u Vinskoj kući prilikom kušanja vina nude se isključivo domaće međimurske delicije (hladne nareske): meso 'z tiblice, slanine, sir turoš, svježi kravlji sir, domaći kruh preliven bučinim uljem, domaće štrukle od jabuka i zlevanku od jabuka. Sezonska salata koju imaju u ponudi uzgojena je u njihovom vlastitom vrtu na imanju.

Ako želite nešto malo prigristi uz čašu vina na sunčanoj terasi, tu je međimurski sendvič obložen mesom 'z tiblice i domaćim kobasicama. U zimskim mjesecima u ponudi je i kuhano vino s cimetom i klinčićima, te kompot od jabuke.

Uz prethodni dogovor, postoji i mogućnost organizacije team building-a, raznoraznih animiranih programa popraćenih sa živom glazbom, proslava vinskih blagdana, organizirana berba grožđa i jabuka za posjetitelje, itd. U ponudi su poklon-paketi za poslovne partnere – košara s domaćim proizvodima s našeg gospodarstva.  

Više o vinskoj kući Hažić saznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close