VIDEO: Hrvat ispričao koliko zarađuje u Njemačkoj. ‘Jedan vozač kamiona može zaraditi koliko i ministar u Hrvatskoj’

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2024. u 09:21
FOTO: Screenshot/Youtube

Damir je ispričao kako je u njegovom slučaju to bilo da je 24. siječnja dobio 1.000 eura, a ostatak od 2.260 eura je dobio 8. veljače. Isto je bilo i u mjesecima kasnije, s time da je plaća zbog broja odrađenih sati varirala

Damir Lenart, vozač kamiona koji je preselio u Njemačku i koji svakodnevno objavljuje sa svojom obitelji iskustva života u Njemačkoj, odlučio je podijeliti sa svojim pratiteljima koliko točno zarađuje kao koodinator u jednoj tvrtki. Kako je kazao, njegova supruga i on mogu ”samo sanjati” o takvoj zaradi u Kutini, naglašavajući kako vozači kamiona u Njemačkoj, ako pokažu da znaju posao, imaju šanse zaraditi jako dobro. 

Kad se odradi cijeli mjesec, firma zna koliko točno treba isplatiti, a plaća se isplaćuje nekoliko dana prije početka mjeseca, i to kroz dvije uplate, prepričava. Damir je ispričao kako je u njegovom slučaju to bilo da je 24. siječnja dobio 1.000 eura, a ostatak od 2.260 eura je dobio 8. veljače. Isto je bilo i u mjesecima kasnije, s time da je plaća zbog broja odrađenih sati varirala, a najviša je bila u lipnju – ukupno 3.841 eura. U svibnju, navodi Damir, nije puno radio te je dobio nešto nižu plaću, 2.845 eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close