Varteks se obratio kupcima i parnerima. Imaju dobre najave

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2024. u 08:01
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Tvrtka Varteks ranije je ove godine završila u stečaju, no nastavili su poslovanje. Prije nekoliko dana obratili su se svojim kupcima preko službene Facebook stranice.

Kupce i partnere su izvijestili o otvaranju stečajnog postupka u srpnju, ali i o tome da nastavljaju poslovati u smanjenom obujmu.

“Trgovine Varteksove maloprodaje nastavile su raditi bez prekida i danas poslujemo s 16 dućana diljem Hrvatske, gdje i dalje možete pronaći naše proizvode. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prije nekoliko tjedana ponovno započeli s radom i naši proizvodni pogoni, a dućani se polako pune robom. Očekujemo i veći dolazak nove robe u sve prodavaonice u nadolazećem razdoblju”, napisao je, između ostaloga, Varteks. 

Također su najavili da će njihovi kultni kaputi uskoro biti u ponudi, sredinom studenog. Pozvali su kupce da posjete Varteksove trgovine. “Zajedno, ne smijemo dopustiti da se ugasi povijest duga 106 godina. Vaša vjernost i podrška ključ su našeg opstanka, a svaki vaš posjet i kupnja korak su bliže očuvanju ove jedinstvene domaće tekstilne priče.”

Najavili su i obnovu prodaje putem web shopa.

“Trenutno radimo na izradi potpuno novog, modernijeg i poboljšanog Varteks web shopa kako bismo vam omogućili još ugodnije i jednostavnije iskustvo kupovine naših proizvoda. Planirani datum pokretanja novog web shopa je 15. prosinca 2024.”, stoji u objavi iz Varteksa.

Komentirajte prvi

New Report

Close