Udruga za tov i uzgoj junadi ‘Baby beef’ najveća je i najstarija udruga tovljača junadi u Republici Hrvatskoj

Autor: Promo , 16. listopad 2024. u 22:00
Vrhunski okus i visoka kvaliteta mesa dobivena je zbog načina ishrane koja je bogata kukuruzom/PD

Ima oko 300 članova što čini 90 posto sektora domaćeg tovnog govedarstva.

Osnovana je 13.06.2000. godine, a tradicija uzgoja kvalitetne junetine koju nastavlja ova udruga seže još dublje u prošlost.

Udruga Baby Beef trenutno okuplja oko 300 članova velikih i malih tovljača junadi što čini 90% sektora tovnog govedarstva, koji ukupno uzgoje oko 120.000 junadi godišnje. Rad Udruge je organiziran kroz 10 ogranaka podijeljenih unutar Republike Hrvatske.

Prepoznati i na Bliskom Istoku
Proizvodi članova Udruge nadaleko su prepoznati kako u Hrvatskoj, tako i u Europi, ali i šire, osobito na Bliskom Istoku.

Članovi naše Udruge oko 50% svoje proizvodnje izvoze kroz prodaju žive stoke u zemlje Bliskog Istoka i putem prodaje mesa u Italiju, dok se ostalih 50% prodaje na domaćem tržištu. Udruga već više od šest desetljeća izvozi u Toskanu – najzahtjevnije kulinarsko tržište na svijetu.

120

tisuća junadi godišnje uzgoje članovi Baby Beefa

Suradnja s institucijama
Zajedničkim snagama želimo sudjelovati u kreaciji i korekciji ekonomske politike agrara, posebno dijela koji direktno utječe na ekonomski položaj članova, povećava konkurentnost i osvajanje novih tržišta. Uspješnom i aktivnom suradnjom s institucijama, naročito znanstvenim i stručnim moći ćemo primjenjivati suvremena tehnološka dostignuća za buduće vizije.

Meso pod brandom Hrvatska junetina Udruge Baby Beef od poznatog je proizvođača, sočno, svježe, iznimno ukusno i iznimne intramuskularne zamašćenosti. Brand je nastao jer želimo naše hrvatsko, kvalitetno meso jasno i vidljivo odvojiti od mesa kojim se ne zna kvaliteta, porijeklo, ni starost.

Tu domaću mladu junetinu hrani hrvatski farmer hranom uzgojenom na hrvatskim poljima. Vrhunski okus i visoka kvaliteta mesa dobivena je zbog načina ishrane koja je bogata kukuruzom koji utječe na intramuskularnu zamašćenost zbog koje meso ima poseban slador, mekoću i ljepšu boju.

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

Komentirajte prvi

Organizator
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close