U organizaciji Udruge kuhara Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatskog kuharskog saveza, u Vinkovcima je devetu godinu za redom održana Zlatna jabuka.
Zlatna jabuka svake godine okupi kuhare iz najeminentnijih hrvatskih restorana i hotela, a svi oni natječu se za glavnu nagradu, kristalnu kuhaču. Tako je bilo i ove godine, kada je gastronomski kup okupio čak 11 ekipa, koje su se natjecale u tri kategorije.
Na kraju večeri stručno povjerenstvo je najvišim ocjenama ocijenili jela Dine Bebića, Hotel The Westin, Zagreb, drugo mjesto osvojio je Ante Ojdanića, Design hostel Goli & Bosi Split, a treći je bio Erich Glavica (Gastro-chef.hr,Koprivnica).
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu